Posts

Showing posts from February, 2010

Selagi Masih Muda : Kelok-kelok Jalan Guru Cemerlang

Image
Selagi Masih Muda: Kelok-kelok Jalan Guru Cemerlang. Salam. Ampunkan kami penunggu gua, ampunkan kami penunggu gua... Huhu... Ramai member 2 dok jolok aku, berikutan azam tahun baru untuk membini-no-2-kan FB... Nampaknye tak menjadi. Entah laa...FB masih suke ngn aku, aku pon begitu jua...kenapa kami harus berpisah...? Jadi, aku update ringan 2 je kat belog yg semakin sunyi nih. Maafkan aku. Tapi ade la sikit update. Aku tengah hooked ngan buku nih. Selagi Masih Muda: Kelok-kelok Jalan Guru Cemerlang. Koleksi antologi cerpen yang dinukilkan sendiri oleh ahli kelab Guru Cemerlang SeMsia. Dinukilkan dengan bahasa yang biasa 2 je. Jadi senang nak faham. Senang nak climax. Aku dah start bace, dan memang cukup dekat dengan diri aku. Semua ade kaitan dengan guru. Memang kena laa... Jadi, sape yg berminat sila dapatkan di MPH atau mane 2 toko 2 (macam indon pulak) buku yang berhampiran dengan harganya cuma RM 28.00. Enjoy baca buku nih, terutama buat para pendidik semesta alam ni