This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Nov 27, 2008

Break kejap...

Salam semua.
Rasenya aku kene break kejap kut.
Sebab nak repair laptop ni, macam ade problem sket..

Masalah bile nak scandisk. Mase scandisk je, sampai certain stage, scandisk hung and stop...
Masalah ni kalau dibiarkan akan berlarutan...
Sayang...sebab baru je berbini beli....
Aku beli bile ek???
Kalau lupe boleh klik link ni...
Yeay...Alhamdulillah....

Mungkin lama, mungkin kejap je...
Aku masih ade di alam maya ni, cuma tak ade untuk mengupdate je...


Kepada mereka yang sibuk2 menyeru supaya aku cepat2 mendirikan masjid..Terimakaseh banyak2 yee... :)
Terima kasih kepada kakak2 dan abang2 blogger yang suh carik cepat2 tu...
Nantila dulu...

Semoga makbul doa kalian semua...
Tapi rasenya bukan dalam masa 1-2 tahun ni kut...
Tengok je laa...
Aku pun baru nak mulakan kerjaya, nak buat itu dan ini...

InsyaAllah...
Ok yea...
Sebelum habis ni, terimalah serangkap pantun ni..

Tanam pinang rapat-rapat
Biar senang puyuh berlari
Kalau kupinang, pinang tak dapat
Kupujuk-pujuk, ku bawa lari.

Satu lagi yea...

Pinang ditanam rapat-rapat
Agar dapat puyuh berlari
Kalau sanggup melanggar adat
Tak usah kahwin hingga ke mati...

Ewaaahhh... :P
Jawab...jawab...

Nov 25, 2008

Kalau SUAMI, Jika SUAMI...

Prelude:
Just nak share this fwd email; by my Pak Uda...

*Khas untuk suami-suami....tak lupe buat sang isteri-isteri (banyak ke isteri nih??)

KALAU SUAMI


Kalau suami mula berahsia..
Itu tandanya dia tak setia

Kalau suami meninggi suara
Itu tandanya dia dah ada mak we

Kalau suami mengaku bujang tua
Itu tandanya dia nak ngurat anak dara

Kalau suami selera tak ada
Itu tandanya dia nak pasang dua

Kalau suami lambat balik aje
Itu tandanya dia dah syok kat deparment dia

Kalau suami tidur di ruang tamu
Itu tandanya dia dah jemu

Kalau suami malam jumaat buat tak tahu
Itu tandanya tak lama lagi hidupmu bermadu

Kalau suami garang macam singa
Itu tandanya hati dia dah tak cinta

Kalau suami asyik komplen aje
Itu tandanya dia dah tak suka

Kalau suami mula sepak terajang ke muka
Itu tandanya dia nak memberimu title JANDA..

JIKA SUAMI

Jika suami sayangkan isteri
Dapat gaji semua diberi

Jika suami sayangkan isteri
Kerja rumah rela dikongsi

Jika suami sayangkan isteri
Kereta diberi suami naik LRT

Jika suami sayangkan isteri
Duit poket diberi setiap hari

Jika suami sayangkan isteri
SMS dikirim tanda rindu dihati

Jika suami sayangkan isteri
Kongsi masalah nasihat dikasi

Jika suami sayangkan isteri
Diberi ciuman setiap pagi

Jika suami sayangkan isteri
I love U, I miss U katanya setiap hari

Jika suami sayangkan isteri
Isteri gemuk, dikatakan seksi

Jika suami sayangkan isteri
Sakit sikit selongkar laci ubat dicari

Jika suami sayangkan isteri
Kemana sahaja dibawa pergi

Jika suami sayangkan isteri
Sentiasa jujur perihal diri

Jika suami sayangkan isteri
Status berkahwin bangga sekali

Jika suami sayangkan isteri
Cintanya suci hingga ke mati


PESANAN KEPADA ISTERI2 :

Adakah suami2 kita tergolong dlm kategori JIKA SUAMI atau KALAU SUAMI ?

JIKA SUAMI ... lebih banyak dari KALAU SUAMI maka bersyukurlah kerana rumahtangga anda umpama SYURGA.

TETAPI ....

KALAU SUAMI.... lebih banyak dari JIKA SUAMI... maka berhati-hatilah. ..wahai kaum isteri jangan sampai rumahtangga mu umpama NERAKA.


PERINGATAN KEPADA SUAMI2 :

Bukankah lebih baik jadikan rumahtangga itu SYURGA dari menjadikan ia NERAKA ?????

JANGAN ANDA MERASA MENYESAL KERANA MENCINTAI ISTERI..
KERANA DIALAH BIDADARIMU DI DUNIA INI..
DAN JANGANLAH ANDA SERONOK MENZALIMINYA KERANA DOA ORANG TERANIAYA DITERIMA ALLAH YANG ESA...


Sebagai penutup, hayatilah lagu Permata (Untuk Isteriku) ini dendangan Kopratasa..
Okeh???





Telah ku siapkan satu daerah paling sunyi
Dalam hati ini untuk kau isi sebagai isteri
Untuk kau penuhi dengan kemuliaan seorang wanita
Untuk kau beri erti dengan kelembutan
Untuk kau hargai dengan kasih sayang

Ku ingin kau jadi wanita mulia
Yang tahu harga budi dan hati
Seorang lelaki bernama suami

Kerana engkau isteri
Ku ingin kau mengerti bahawa hidup ini
Tak semudah yang kita janjikan
Yang kita janjikan
Kerana kau isteriku

ps: Kalau ade mp3 lagu nih, pasang kuat2 musti layyan je kan??
pss: macam aku ade isteri kan???

Nov 22, 2008

New Gadget...

:pandaGeli_36:

Aku dah lame wishkan bende nih...
Aku sendiri pun taktau pasal mechanism bende nih, camne dier berfungsi, berape regenye, dan beberapa kemusykilan yang membenak dalam kepala hatuk aku ni...
:pandaGeli_14:

Aku try gak tanye member aku pasal bende ni, tapi jawapannya tak berapa memuaskan hati...
Last2 aku nekad je terus beli...Tanpa panduan dari sape2...

:puteh_11:

Dan inilah dia....



Wireless Router jenama Belkin 4G....
:puteh_28:


Huhu...
Aku ingat mahalla regenye...Tak le semahal yang aku sangka...
Ok laa...Dan tak perlu la aku sebutkan kat sini..

Minat aku nak beli BENDA ALLAH ni lepas aku tengok rancangan REMAJA yang cover pasal bende ni dalam segmen GADGET yang dihoskan oleh E-One...
Bleh la klik link ini atau GADGET tu kalau berminat nak tau lebih lanjut....

Aku beli pun tak jauh dari umah aku...
Aku dok Shah Alam, jadi aku beli dalam area Shah Alam ni je...
Kat PAS (Plaza Alam Sentral) je....

Memula ingat nak beli kat Loyat, tapi rase seksa nak pi sane tak berbaloi pulak...
Better carik kat sini...
Rege pun mungkin beza, tapi tak banyak..KUT!:pandaGeli_11:

Ape kelebihan BENDA ALLAH ni??
Yang dah tau bagus laa...
Yang tatau meh Cikgu terangkan...Dan kalau ade khilaf dalam penerangan macam tau ni, betolkan cikgu ye...

Benda ni adalah, router untuk create wireless network dalam rumah kita...
Untuk mereka yang dah sedia ada modem ADSL yang dibekalkan sekali dengan Streamyx yang kadang2 tembel dan lembap nak mampos dan kadang2 laju berdesup...:pandaGeli_35: bolehla sambungkan dengan router ini...
Semuanya ada dalam manual CD yang dibekalkan...


Lepas gedebak-gedebuk setup yang simple dan bulih dibuat oleh amatur cam aku ni, dah siap...
Sume bulih dibuat, setup passkey dan etc....

Dan yang bestnye, kalau dulu aku nak naip kene duduk stret je atas kerusi sebab cable network ni tak panjang...lebih2 kalau nak sambung ke internet...

Sekarang ni, setelah menjadi pengguna Wireless Router Belkin 4g, saya tidak ada masalah alagi untuk online di mana-mana di dalam rumah saya...
Kalau dulu, saya terpaksa terpacak di workstation saya untuk connect ke internet, sekarang tidak lagi.

Terima kasih Tummitrim Router kerana memaksimumkan pencapaian broadband saya..kini, isteri saya tidak lagi mengeluh lagi kerana lebih masa saya luangkan bersamanya berbanding dulu kerana capaian internet tiada batasan dalam rumah sendiri
Motif aku ade isteri???:pandaGeli_14:

Lihat pinggangku, lebih ramping kan??
Huhu...
Tak de kaitan....

Performance mendownload takde masalah, cume untuk streaming agak slow, tapi download tak ada masalah...
Coverage pun bagus...
Senang nak setup...
Harga pun ok....

Kesimpulannya, aku recommend-kan gadget ni, untuk memudahkan capaian internet wayarles anda tanpa batasan.
Adiossa....
:pandaGeli_26:

Aku turut menghabiskan wang ringget untuk membeli DDR2 RAM ni...Sebab aku nak upgrade laptop aku yang sebelum ni performance-nye mengalahkan siput khinzir - RAM 1Gb beb, mane nak tahan asyik kene asak je....

Ditambah pulak dengan antivirus yang aku pakai ialah BitDefender...Lagi laaa bertambah bebannya...

Aku ni pencinta Vista, jadi RAM paling optimum untuk prestasi optimum ialah 4Gb...
Jadi haruslah untuk aku upgrade sebelum laptop ni mengalami masalah tingtong sebab dah tak tahan berat...

Jadinya, sekarang ni aku tengah enjoy la duit beratus yang aku habiskan demi untuk prestasi yang optimum...
Wow, hebatnya SensaOil..
Huhu, larik topik...

Tu je laa...Kang makin banyak aku merapek...



Nov 21, 2008

Mencari Idaman Hati...

Haha...
Provokatif tak tajuk entry aku nih??

Mencari idaman hati bukan senang..
Lagi2 kalau jenis yang High-Taste cam sape2 laa...

Ceh...
Macam bagus jee....
Aku bukan nak carik idaman hati yang "TU" laa...
Tapi tengah berkira2 nak carik template baru...
:puteh_16:
Bukan maksud aku nak kenakan korang, tapi memang nak kenakan pun...
Tak lee...Jangan marah ye, sayang...:pandaGeli_08:
Hehe...

Jadi, aku nak jugak mintak pertolongan, kalau2 sape2 yang boleh kenen2kan aku dengan portal atau link2 yang baik punye untuk tukar template...

Dan aku dah setkan kriteria pilihan qalbu aku nih..
Antaranya ialah...


mustilah cun
simple bertudung
sweet
tak berat 40 kilo sudah!
ade 3 column
kalau bulih nak yang putih, template basic hijau (kalau bulih laaa)
:pandaGeli_16:
Haaa...Amacam, high-taste sesgt kan???
Hahaha..

Bukan ape, sebab aku tukar sebab ade member baik hati yang komplen pasal template aku ni button komennya kat atas...
Ade pulak yang komen slah parking, itu yang memburukkan keadaan...

Tapi aku suke sebab ade yang mengomen, maknenya blog aku ni ade dihati dorg laa..Terima kasih daun keladi...
Eiii...gatalnye keladi nih...
Korang ni memang besh...
Bukan seperti MELUKUT DI TEPI GANTANG laa...
Kannn...???
Heheh....

Bukan aku tak suke template yang sekarang nih, bukan sebab tak cantek, tapi aku kan high taste..
Nak buat camne...hehe...
:pandaGeli_25:
Takle...Aku jemu dah...Tu je...
Ni tgh carik template yang ade potensi nak digodek2 sket...
Aku ade beberapa portal yang dah try tengok, antaranya ialah BTemplates & GosuBlogger..

Tapi so far blum ade yang memikat qalbu...
Kalau bulih tlg, tolong la cikgu okeh??

Terima kasih kerana memberikan perhatian...

Nov 19, 2008

Chalet Rimba Jinbara...

Ade sape2 tak kenal dengan Jinbara ke kat sini?? Cuba angkat tangan sket...Meh cikgu nak hukum...

Hermmm...Takde sape yang angkat tangan ni..:puteh_3:
Betul ni kenal??
Kalau tak kenai, hang pi la tanya cik google, nescaya berlambak2 link yang kuar, nak image pun same gak...

Bukan ape, saje nak intro tempat yang kitorang baru (??) je pi, Sabtu dan Ahad yang lepas...
Bersempena nak meraikan kejayaan budak2 bola sekolah aku yang menerpa kejayaan dalam Kejohanan Piala DYTM Raja Muda...

Alaaa, yang sampai Datuk Seri Hishamuddin datang sekolah aku tu...
Ingat lagi???

Dorang ni diraikan sebab excel dlm kejohanan tu, dan kalau aral yang melintang tu tak ade laa, dah memang boleh menang...
Aral pebende?? Sendiri ingat la ye....

Oklaa, kitorg menghabiskan mase Sabtu dan Ahad untuk melepak menikmati alam semulajadi dan deruan air terjun yang tak jauh dari chalet kitorg; BELAKANG UMAH je...
Kalau dah gian sangat2 nak mandi sungai, bukak baju, terjun je....


Tapi sayangnya, air tak cukup dalam untuk buat aksi terlampau akrobatik dalam air...
Cetek giller...Tak besh...Tapi ok laa.....:pandaGeli_11:

Lokasi Chalet Rimba Jinbara??
Terletak betul2 kat belakang Zoo Negara, dalam area Kg. Kemensah...
Tau ker kat mane??
Kalau korang biase pi Zoo Negara untuk melawat sepupu-sepapat kat sane musti korang tau camne nak sampai area Kg. Kemensah ni...

Lokasinya memang ceruk, memang terlalu ke dalam hutan, tapi tu yang besh, damai....
Cuma makanan yang dijual semakin ke dalam hutan, semakin mahal..
Faktor lokasi mungkin sebab bayangkan burger biasa pun dijual pada harga cekik darah RM 4.00....

"Murah" sangat2 kan??
:puteh_30:
Alahai...pinjam trademark en me lagik
Suasana dalam hutan tu, memang mendamaikan...Sejuk, deruan air sungai yang mengalir tak pernah jemu....
Nyaman senyamannye....
Pastu, ini 1st time aku experience bercuti dalam chalet yang betul2 tepi sungai...
Kalau camping tu dah biase...
Yang ni bercuti sambil berkelah...Boleh???

Yang istimewanya, sewa untuk satu chalet simple yang dibuat ala-carte (ala kadar) ni tak mahal...
Sesuai kalau kita nak berpiknik dan perlukan tempat untuk bersalin (tukar baju laa...), untuk lepak2, untuk bersantai2, nak solat pun boleh...plus, nak bermalam...

Makan pun ade disediakan...
Yang bestnye, sewanya tak mahal, untuk satu chalet cuma RM 50/night...Makanan kire lain...
Ade bilik mandi, ade sungai belakang rumah...
Ade YABANG Cepot-laa!...

Siapakah YABANG Cepot-laa!...???
Kenal ke??

Kalau nasib baik, dan memang peminat-susah-mati aka Die-Hard-Fan Jinbara atau peminat ala2 je, bolehla request nak nyanyi LIVE dengan YABANG Cepot-laa! yang memang melepak kat sana....

Mintak je nak lagu ape, dari lagu:pandaGeli_21: Sepohon Kayu ke lagu :pandaGeli_22:Farhana (Puteri Bumi Kenyalang)...Sume ade...
hehe....
Layyyaannnnn.....

Sesi bertemu peminat...Layan Farhana (Puteri Bumi Kenyalang)...Layan kepala....
Goreng Yabang, goreng sampai hanguss....
Sesi fotografi si cikgu yang semakin tembam di atas batu, dihiasi dengan background cikgu Nasuha yang tak berapa nak tinggi itu...Hehe...
Gurau ye Cikgu....

Scenery sane memang memukau...Sejuk, damai...Itu yang aku dapat describe....
Nak tau rasenye, datanglah sendiri....

Semalam berBBQ, tidur pun lambat...Sampai terlajak2 Subuh aku hari tu...
Almaklum laa...Cikgu bukan Malaikat kan???

Bagus pagi, menggigil2 kesejukan....
Rase seperti di Kutub lak...Poyo la tu...
Tak le, tapi sejuk betul pagi tu...
Rase cam malas lak nak mandi....

Kalau tak mandi rugi...
Bukan selalu dapat datang sane...
Last2 sebelum kitorg balik, sempatla berekreasi air walaupun airnya tersangatlah dalam....

Seronok hari tu, cume penat sket sebab kaki terkehel lepas main gusti air...
Huhu....:puteh_5:
Saranan aku, kalau rase nak habiskan mase dengan anak2 tanpa gangguan, dengan tempat tidur yang murah...bolehlah menyinggah kat Chalet Rimba Jinbara ni....

*EDITED
Maafkan aku, bukan YABANG...
YABANG dah tak wujud lagi dalam Jinbara...Tapi Cepot...
Rasenye...
Ampun ye Jinbara...
:puteh_6:

Nov 18, 2008

Bukan Ku Pinta...Mari BerKURUS!

Cerita 1

Before I start the entry, just wanna congrats the pupils of my skool for their achievement in the UPSR...
17 of them were the heroes, and 6 of them got lots of things to work with...
Just dont giveup life...


Pencapaian skolah aku tak le cemerlang mane, tapi yang ralatnya, ramai yang kecundang tersasar dari 5 A's because of SCIENCE...
What a spoil...
23 of them got B for it...
and the harder effort must be put in, to make it right...

Mase result ni kuar, melalak2 depa yang dpt 4A 1B ni....
sebab memang harapan tinggi nak dpt 5A..
Same la cam aku gak dulu...
Menangis melalak2 sebab tak dapat 4A sebab mase tu mane ade Science...
Sippi je lagik...

Takpe, lepas ni; kalau cikgu ditakdirkan mengajar kamu Science for next year, I would do my best...
Kalau bukan cikgu, im sure that the other teacher will do the same...For our sake....

Takpe, yang dah lepas, biar lepas....Let the bygones be bygones..
The future is wider and longer and awaiting for u my dear...

Cerita 2

Makan!
Jamuan akhir tahun...
Untuk 2 persatuan yang berbeza, tapi di tempat yang sama...

Melantak dan melantak, tak hingat dunia...
Semahunya....
Layan je la gambar2 ni ye..
Malas melampau2 nak citer...

Kate, A picture will tell the whole story...




Lepas dah melantak terlalu banyak ni, habis semua yang turun dan naik kembali...
Termasuklah berat badan aku nih...

Ni time cuti, lagila kene kontrol...
Aku yang chubby2 manja dan macho ni kalau tak kontrol makan, maunya BOYAK cam Afdlin Shauki...:pandaGeli_15:Tapi comel...
Heheh...

Jadi target musim cuti ni ialah menjaga makan, agar badan tak lagi naik dan naik lagi...
Sekian...

ps: Cikgu Su yang katenye berdiet tu, berhasil ke dietnye...
Lupe plak nak follow up citernye....
:pandaGeli_25:

Biarkan...

Biar hidup sendiri dan selesa membina pahala daripada hidup berdua tetapi menjadi pencetus dosa ke neraka.
Biar hidup seorang dan berenang menuju TUHAN dengan selesa dan bahagia, daripada hidup berdua dan merasakan diri masih menggoda untuk semua.
Biar hidup sendiri dan masih kekal serinya daripada dikelilingi lelaki tetapi telah hilang maruah diri.
Biar lambat bertemu jodoh tetapi tinggi peribadi daripada cepat jodohnya tetapi tidak lama ditinggalkan pergi.
Biar menjadi rama-rama dengan sayapnya yang terang dan indah daripada sang kelkatu yang menerjah api.

Sumber: Krueng.org


Dok aku browse belog aku yang chantek ni, memang ade mutiara kata kat sidebar widget nih, dah aku tertarik nak publish yang nih...
Sedikit-sebanyak mungkin mengenai aku...
Mungkin laa....

Biarkan je....

Ini Betul²....Ini Bukan Cobaan La!

Haaa...
Ini mungkin entry terakhir tentang PRM yang dah berlalu kat sekolah aku...

Lepas berhempas-pulas...Gaduh sini sket, sane sket...
Baik2 semua...Dan terus bekerja untuk kebaikan sekolah...
Akhirnya....
Segalanya dah selesai...Mission accomplished...

Berbalik pada topik utama, inilah tugas khas aku mase Datuk Seri mai skolah aku tu...
Buat mende??


MENYEMATKAN BUNGA ROZEK
UNTUK
DATUK SERI HISHAMUDDIN HUSSIEN
:puteh_23:

Sounds simple kan???
Debarnye, ketaqnye.....
huhu...


Diberi penghormatan, atas dasar ape pun aku tatau...
Memula cam nak menolak, tapi atas alasan2 yang diberi, yang aku boleh terima...
takmola cakap kat sini, kang org ckp aku ni angkat bakul sendiri & sebab dorg ckp gitu pun sebab nak pujuk aku terima tugas tu je...kut!
Okla tu....
Aku cume menurut perintah je...

Pengalaman yang agak manis sebab belum pernah lagi buat gini seumur hidup.
:puteh_30: Rasa cam mimpi je...

Berdepan dengan orang besar, aura Datuk mmg terasa...
Maunye aku tak terketaq2....
Kalau koranglah berada di tempat aku, huhu...Tuhan je yang tahu...
Sebelum tu aku dah berkali2 rehearse pakaikan rozek nih pada "replika" Datuk...
Heheh...

Manela tau kalau2 tercucuk kat mane yang tak patut dicucuk...
kalau tersilap cucuk, malu besar...

Tapi sebelum sematkan rozek tu pada Datuk, kene sematkan pada Pengarah Pelajaran Negeri Selangor dulu; Dr. Zahri...
Yang itu sampai 2 kali aku dok repair kene betuikan sebab senget-benget...
Sib baikla aku branikan diri tanya kat Pengarah tu nak betuikan sebab senget...
:pandaGeli_28: Aku tebalkan muke je...Heheh....

Mimik muke aku memang semacam mase sematkan rozek ni kat Datuk Seri....
Tak caye tengok gambar nih...Heheh...


Yang bestnye, Datuk seeeenyuuummm je memanjang.....
Dari mula sampai habis....
Pastu rajin melayan...


Mungkin Datuk macam tu pasal program ni bersekali dengan Program Menteri Bersama Komuniti....

Kalau sape yang berani sket tu, pi kat Datuk nak mintak amik gambar sekali memang takde hal punye laa...
Termasuklah seorang bekas Cikgu sekolah aku yang dok la tergedik2 menggeletis nak bergambar dengan Datuk...Heheh.....
Last2 dapat jugak peluang tu....
Habis dicanang satu kampung....Heheh...

Siapakah cikgu geletis itu??
Jangan marah ye Cik F kalau tuanhamba membaca entry ini...:pandaGeli_34:

Sib baiklah Cik F tu dah pindah...Kalau tak mati aku kene ganyang...
:pandaGeli_10:Lunyai...
Heheh...
Ape2pun, terima kasih daun keladi Datuk Seri kerana sudi meluangkan masa untuk bersama dengan kami, walaupun tarikh telah diubah di saat2 akhir....
Terima kasih daun keladi....

Selamat Jalan Datuk...


Lain kali datang lagi....
:pandaGeli_26:

A.W.A.R.D.S & Tagged; By Luth Textile...



Haaa...Tu dia...Terima kasih kepada mereka yang dah agak lame bagi awards berkembar ni pada aku...
Di mana, cik OrangeLily ngn EnchekCamera memberikan awards yang sama pada cikgu...
Anak murid bagi, cikgu amik je laaa....

Yang kalerfool tu dari Bakal Cikgi, Sufi Idany....
Terima kasih jugak ye....

Bagilah lagi ye....Len kali....

Untuk tagg, ditugas-in oleh Encik Luth Textile...

Nak tau pasal tulisan tangan aku...
Aku ni cikgu yang mempunyai tulisan yang agak tak comey...
Kebiasaannya tulisan tangan cikgu akan lawa dan jadik idola...
Tapi aku...???

Layan je laa....
1. Your name/username:

2. Left handed or right handed:

3. Favorite letter to write:
4. Least favorite letter to write:

5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog":


matilaa tak ikut rules...Gasak!

6. Tag 6 people:
Takmo laa....
Orang nak tagged aku xpe...Tapi aku takmo laa...
Nanti Tuhan balas balik...Heheh...

Nota KukuKaki : Maafkan saya kalau ade tagged yang tak berjawab...Rasenya ade 2-3 tagged lain, tapi mase tagged tu sampai, xseswai...Kirenya Cikgu tgh bz sgt2 mase tuh...ye...Sorri naik lorry...
:puteh_21: