This is default featured slide 1 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 2 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 3 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 4 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

This is default featured slide 5 title

Go to Blogger edit html and find these sentences.Now replace these sentences with your own descriptions.

Oct 24, 1983

Streaming@TV2 - Saluran Famili Anda























TIPS:

Klik banyak2 kali pada play button, dan tunggu sampai kuar word "buffering...."
sebab server provider ni kadang2 sesak, so capaian korang berdasarkan
"on your best effort"...


Streaming@TV3





















TIPS:

Klik banyak2 kali pada play button, dan tunggu sampai kuar word "buffering...."
sebab server provider ni kadang2 sesak, so capaian korang berdasarkan
"on your best effort"...

Streaming@TV9 - Dekat Di Hati





















TIPS:

Klik banyak2 kali pada play button, dan tunggu sampai kuar word "buffering...."
sebab server provider ni kadang2 sesak, so capaian korang berdasarkan
"on your best effort"...

Streaming@TV1 - Saluran Inforia Anda




















TIPS:

Klik banyak2 kali pada play button, dan tunggu sampai kuar word "buffering...."
sebab server provider ni kadang2 sesak, so capaian korang berdasarkan
"on your best effort"...

BlogList

Abah Fateh // Abang Long //Abah Najwa //Adry Sabry //Ainsya //Aj //Aku Tak Sempurna // Anuar //Along Arman //Amirah Amin // at-tahrel //Arsaili // AzlieJonet // Azieshakespeare //

b u n g a h a t i // Bashrie // Bjorx //BlogMenjerit //

Cabai Burung // Catlina // Cdeansly //Cendawan Intim //ChokiLala //Cikgu APIS //Cikgu BESAR //Cikgu BABA KHAYR //Cikgu DAYAH //Cikgu DENAN //Cikgu FADZ // Cikgu FARAH // Cikgu Faris // Cikgu FLY //Cikgu HAFIZ // Cikgu Halezza // Cikgu IDANY //Cikgu IZZIE //Cikgu JAWE // Cikgu LILIES // Cikgu MALA // Cikgu MATH // Cikgu MATHS // Cikgu MUSLIMAH SOLEHAH //Cikgu MUZEM //Cikgu MYZY //Cikgu NINIE //Cikgu NORDEE //Cikgu NUR'AIN // Cikgu NUR // Cikgu OODEN // Cikgu OneZaaba // Cikgu PANJI //Cikgu PUTERI EZZA //Cikgu REEN //Cikgu SHAM //Cikgu SUE // Cikgu TERA //Cikgu TOKNABE //Cikgu WIWEEN //Cikgu YIEZ //Cikgu YUSRI //Cikgu ZUE // Cikin //Cinta Milo Ais //CrazyBeautiful //

DeMalaysian //

Ecah // Ein Muncet // En Me //enchek.camera //Extremist Thinker //
G.U.R.U BASHID // GameMaster //

Haritz //

IbnMasir //Ibu Kumbang // Ir. Hydir //

Jack // Jebat //JentayuTiara // JhazKitaro //Jitegha Blogger //JueLee //Just Me //

Kasawari //Kamezaim //KNizam Artwerk // Krueger //Kujie //Kyora Kejora //

Laa Tahzan // 19zim //Lensa Lily // Luth Textile //

Mae3third // mademoiselle azieshakespeare // Maen //Mama Ranggie // Manje //Maya // Menteil //Mr AHFa // Mrs. Azmi //

Nadia Yuna // Nadine Zuharra // Najlaa // Nazz // NeezaShahril // Neorul87 //

OrangeLily Aan //

pB //Pocket Rocket Man //Pwincess Aja //

Razifembi // Rjuna //

Sayang Liedz // Sawanila // Senapang // Si Ilusif //Si Kacak Suparjo // SlumbeRAJA // smaelz83 // SNM //Sultan //

t.a.t.a //Teratak Mak Lang // The Confused //

Ubey //

Vimmi Yasmin //

Yatie // Yonna //y4ku24

Zariel // Zamz On The Blog //Zonaku // Zuer

Anda ingin bertukar link dengan saya?? Jika mahu, tinggalkan pesanan di dalam kotak komentar di bawah.

Terima kasih kerana sudi melawat blog saya!

About Me

Berbintang Scorpio dan dilahirkan pada 24 Oktober 1983. Umur saya setakat tahun 2008 ini adalah 25 tahun.

Saya merupakan seorang GURU yang menggelarkan diri sebagai BaniHassim.

Maksud BaniHassim adalah gabungan Bani & Hassim yang membawa maksud Anak Lelaki Hassim.

Seorang yang MASIH BUJANG lagi, masih mencari, masih solo-molo.
ade chance le sape yang nak masuk line...hehe
Mencari arah dan haluan hidupnya dan menceburi bidang profesion perguruan yang mencabar.
:pandaGeli_01:
Selamat berkenalan dan salam berukhwah. Saya sudi berkenalan dengan sesiapa sahaja asalkan niat anda masih di jalan yang betul.

Hubungi Saya

Saya boleh dihubungi di beberapa kaedah di bawah ini:
Di alam maya :

Photobucket