Break kejap...

Salam semua.
Rasenya aku kene break kejap kut.
Sebab nak repair laptop ni, macam ade problem sket..

Masalah bile nak scandisk. Mase scandisk je, sampai certain stage, scandisk hung and stop...
Masalah ni kalau dibiarkan akan berlarutan...
Sayang...sebab baru je berbini beli....
Aku beli bile ek???
Kalau lupe boleh klik link ni...
Yeay...Alhamdulillah....

Mungkin lama, mungkin kejap je...
Aku masih ade di alam maya ni, cuma tak ade untuk mengupdate je...


Kepada mereka yang sibuk2 menyeru supaya aku cepat2 mendirikan masjid..Terimakaseh banyak2 yee... :)
Terima kasih kepada kakak2 dan abang2 blogger yang suh carik cepat2 tu...
Nantila dulu...

Semoga makbul doa kalian semua...
Tapi rasenya bukan dalam masa 1-2 tahun ni kut...
Tengok je laa...
Aku pun baru nak mulakan kerjaya, nak buat itu dan ini...

InsyaAllah...
Ok yea...
Sebelum habis ni, terimalah serangkap pantun ni..

Tanam pinang rapat-rapat
Biar senang puyuh berlari
Kalau kupinang, pinang tak dapat
Kupujuk-pujuk, ku bawa lari.

Satu lagi yea...

Pinang ditanam rapat-rapat
Agar dapat puyuh berlari
Kalau sanggup melanggar adat
Tak usah kahwin hingga ke mati...

Ewaaahhh... :P
Jawab...jawab...

19 Superb Comments!:

  1. xpandai nk reply pantun tu
    tp akan ku tunggu update mu bebeh
    hahaha

    ReplyDelete
  2. apa pun semoga laptop tu cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. Cuba gune Windows Live CD untuk check disk tu... cube gune MiniPE untuk lakukan check disk...

    Latest blog Kenapa 19zim suke Celcom

    ReplyDelete
  4. oh.aku penah jadik mcm ni.
    heng sampai xleh buat ape2..

    last2 kene format. :p

    selamat meng-format lappy :D

    ReplyDelete
  5. kalau scandisk sangkut biasanya hardisk dh calar. kena beli hardisk baru. :P

    ReplyDelete
  6. ✖cikin✖
    tunggu yea, smpai berjanggut...

    juelee
    aku pon ciplak je pantun nih...hehe...

    μάγά
    harapnye, warrantynye still valid la ye...

    19zim
    maceh ye zim, ko byk tlg...
    aku rase ni masalah hardware..
    kene check sblm warranty abis...

    yOnnA
    dah jenuh format yonn...
    aku rase ni masalah hardware kut...

    cikgu jawe
    harap warranty valid...

    ReplyDelete
  7. Nasi diurap kuah gulai,
    Enak ghasa bukan sebarang,
    Hang jangan buat dajai;
    Nak perlari anak dara orang!


    Ingat Kanun Keseksaan!!!!!!!He...he..he..

    ReplyDelete
  8. pi bercuti la cikgu. kan tengah cuti sekolah ni. hehe :)

    ReplyDelete
  9. takdek maknanya langgar adat kalau tak kawin tu.. sekarang orang takut kawin sebab takut gaduh lepas kawin pas tu cerai berai..

    takpe cikgu.. kerja dulu.. cari duit dulu.. beli rumah dulu.. pas tu baru usha calon isteri.. pastikan isteri solehah ya.. ;)

    ReplyDelete
  10. wah, sudah setahun jagung kiranya compaq ittewwww..

    ReplyDelete
  11. hambooiihh! busy nak dirikan masjid laah tuuu wekekek >:)

    ReplyDelete
  12. hehehe... 1st time tgk blog nie..
    comel dan cute kekkee.. hijau dan putihh..

    ReplyDelete
  13. break kejap takpa... jangan berhenti terus da la

    ReplyDelete
  14. majuk ke cikgu....?
    jgn dibawak lari anak dara org cikgu, kang jadi frontpage kat paper lak.... :D

    ReplyDelete
  15. penyakit berjangkit apa agaknya tinggi betul bersastera...

    ReplyDelete
  16. ecececee
    bile nk melangsung kan perkhwinan tu??

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png