A.W.A.R.D.S & Tagged; By Luth Textile...



Haaa...Tu dia...Terima kasih kepada mereka yang dah agak lame bagi awards berkembar ni pada aku...
Di mana, cik OrangeLily ngn EnchekCamera memberikan awards yang sama pada cikgu...
Anak murid bagi, cikgu amik je laaa....

Yang kalerfool tu dari Bakal Cikgi, Sufi Idany....
Terima kasih jugak ye....

Bagilah lagi ye....Len kali....

Untuk tagg, ditugas-in oleh Encik Luth Textile...

Nak tau pasal tulisan tangan aku...
Aku ni cikgu yang mempunyai tulisan yang agak tak comey...
Kebiasaannya tulisan tangan cikgu akan lawa dan jadik idola...
Tapi aku...???

Layan je laa....
1. Your name/username:

2. Left handed or right handed:

3. Favorite letter to write:
4. Least favorite letter to write:

5. Write "The quick brown fox jumps over the lazy dog":


matilaa tak ikut rules...Gasak!

6. Tag 6 people:
Takmo laa....
Orang nak tagged aku xpe...Tapi aku takmo laa...
Nanti Tuhan balas balik...Heheh...

Nota KukuKaki : Maafkan saya kalau ade tagged yang tak berjawab...Rasenya ade 2-3 tagged lain, tapi mase tagged tu sampai, xseswai...Kirenya Cikgu tgh bz sgt2 mase tuh...ye...Sorri naik lorry...
:puteh_21:

13 Superb Comments!:

  1. Lebih kureng jer left handed ngan right handed..
    brapa lama praktis?

    ReplyDelete
  2. mOhD^.^rAz
    huhu...
    kalau tulis kat kertas pakai kiri, buruk sket...
    kalau kat blackboard chantek sket...
    samela ngn tuannya...ahaks...

    Luth Textile
    lawa ke mendenye gini...
    anak murid aku ade yg lebih lawo...tulisannye laa... :P

    ReplyDelete
  3. Tatau la cane kalo tag ni smpi kat org yg xde scanner ngan digital kamera macam 19zim... xleh la 19zim nak siapkan tag ni smpi biler2...

    Latest post Alih bahasa untuk OLPC

    ReplyDelete
  4. Hehe.. Baca statement yg last tu wat aku rasa cuak.. Habis laa tuhan balas balik kat aku pasnih huhu... Nway, u've been tag! :D

    ReplyDelete
  5. cekgu...
    ok hape tulisan..
    ingatkan xcantik macam tulisan dr..
    hehehehehe.....

    ReplyDelete
  6. Alaa chekgu.. 'Him' could be anyone ok.. U can refer him as ur father or ur friend for example hehe leh laa ye chekgu... ;)

    ReplyDelete
  7. 19zim
    err, henset musti ade kamera kan???

    just me
    hermmm...
    think bout it...
    lagipun, pokoknya aku ndak cocok sama tagg itu...hehe...

    mala_yusof
    huhu...yg ni kire cam tak bape nk lawo la nih...
    cikgu lain lagi comey handwriting dorg...
    Cikgumala comey kot handwritngnye...?? :D

    ReplyDelete
  8. Akak suka tulisan cikgu.. comel aje..

    oh ya.. dan time kasih sebab tak tag akak.. hehee.. letih la jawab tag... ;)

    ReplyDelete
  9. Neeza Shahril
    huhu...
    tulisan ni cam tulisan remaja je...
    saya kan cikgu mude lagik...heheh...

    juelee
    maceh, i take it as a compliment...hehe...

    ReplyDelete
  10. tulisan saya biasa2 jek...:)

    ajar bdk2 besar neh...tulisan buruk pon xkisah...
    hehehehehe...

    ReplyDelete
  11. mala_yusof
    huhu...ok la tu...
    janji boleh bace...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png