Jangan fikir lama-lama nanti dikebas orang...


Jangan tunggu lama-lama
Nanti lama-lama
Dia diambil orang

Sesal dan kesal..engkau nantinya
Bila bungamu dirayu orang
Ke mana engkau akan mencari
Bila sang bunga melangkah pergi


Entry simple dan pendek ek? Just nak remind about the contest...
Sitemeter pun dah sampai 49K dah la nih...

Ini adalah contoh sahaja...


Tengok sitemeter sebenar di sidebar ye???

Jadilah pengunjung ke-50,000 dan buat screen capture sitemeter tu...
Hantarkan
ke
banihassim@gmail.com

Hadiahnya ialah :

RM 50

dan

sebuah Model Ferrari kesayangan chekguBH....

Pat-pat nye-nye...
Sape cepat dier punye...


71 Superb Comments!:

  1. Wah!Bagai tak percaya!
    Daku org pertama yg bagi komen ke??
    Mmm gambar duit kat atas tu mmg duit ori ke duit palsu tu..? hehe tak pernah pulak tgk blueprint duit RM 50 cenggituh..

    Selamat menanti pemenangnye k!

    ReplyDelete
  2. huhuhuhu..
    aku igt aku da menang da td..
    blum lg ler nampaknya..
    takpe, kang aku sign out n sign in balik.. boleh? boleh blah kan.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. ni duit yang edisi khas ritu kan?
    pasai mende ntah, lupe :?
    (macam nak.. bole?)

    ReplyDelete
  4. Kakak
    erm, tu duit baru 50 kak...
    tapi tak luas penggunaannye...
    jgn smpai takde pemenang dah le...

    princess damia
    sile2 PD...
    nk kuar masuk, kuar masuk, masuk kuar pun takpe...
    huhu

    mademoiselle azieshakespeare
    huh???

    ReplyDelete
  5. aku menang! aku menang! oppsss...belum lagi ke???tak pe, tak pe, dah dekat dah kan?? ni bakal pemenang dah dtg. siap-siap aje lah chekgu nak melepaskan duit edisi khas ngan model ferari tu!

    ReplyDelete
  6. ni yg kena melekat je kat blog cikgu BH ni...hehe!

    ReplyDelete
  7. Kak Long
    aiyak! excited nye...
    relaks...akan tibe masenye...

    NuR
    hehe...jgn sampai mimpi2, ngigau2 dah la ye...

    ReplyDelete
  8. :| menunggu dengan sabar.. 50 hengget baru yer? hehee.. tatau plakk..

    ReplyDelete
  9. huyooo 50 henggettttt tuhh
    leh beli DSLR tak?

    ReplyDelete
  10. Fizz
    sabarlah sayang...hiks

    juelee
    boleh, lagi 30 tahun lagi kalau dikumpul2kan...hehe

    ReplyDelete
  11. ni duit yg belakang dia gamba PM pertama tu kan?
    sekali dgan pokok sawit ke ape...
    (tak ingat la plak start bila ada...
    depa dah keluarkan banyak2 ke?)

    p/s: kalau yang SUKOM 98 dulu lagi cantik :D

    ReplyDelete
  12. boleh up sket lagi tak hadiah tu??

    RM100000000.00 ke???

    ReplyDelete
  13. mademoiselle azieshakespeare
    duit kaler aoe ke tak penting azie, yg penting nilainye ittew....

    benludin
    aiyak! botak la aku cemni...

    ReplyDelete
  14. yg ke 49163 tak boleh ke?
    bagi sikit-sikit pun tak kisah..

    ReplyDelete
  15. kalau cam ni sehari seratus kali la masuk blog cikgu..haha

    ReplyDelete
  16. esok pukul dua belas aku masuk...nak dapat duit ...nak dapat duit... nak dapat duit...zzzzzzzzz.

    ReplyDelete
  17. belum belajar macamana nak buat screen capture kalau pakai iPhone hehehe

    ReplyDelete
  18. ni dah masuk 30 kali aku refresh...
    xpe...demi ferrari dan rm50...
    hehe...

    Ni janji bagi tau!
    Kang pas cukup 50 000 kena gores dan menang plak..
    hangin...
    hehe...

    ReplyDelete
  19. ~Cinta Cukulet~
    sejuta kali pon takpe...

    al-hussaini
    kene byk2 sabar cikgu...

    AZANI
    haha...

    Yunus Badawi
    hehe...pakai iphone?? kayenye YB....

    ReplyDelete
  20. Faris Ibrahim
    gile semangat nih...hehe
    bagus2...
    ko pon dah tak lame kat skolah aku kan??
    nnti kalau rindu2, mai la blog aku tanye kabar...
    haha

    ReplyDelete
  21. aku nakkkk!!!
    apasai kalau refresh pun x naik2 counter tu...jgn2 chekgu tpu x...lyak counter yg dummy last2 minute..hahaha

    ReplyDelete
  22. muehehehehehe...
    aku nak refresh smpi lebam :D

    ReplyDelete
  23. siapalah yang bertuah itu yer..
    sama2 kita nantikan..
    siapa yang ke....na.hehe..

    ReplyDelete
  24. wahh duit baruu

    best bestt leh buat beli karipap byk byk

    akan ku refresh blog ini tiap-tiap minit

    :))

    ReplyDelete
  25. ah dah tepat pukul 12.08 dah, ni saya masuk,aik masih 490014.alamak nak kena keluar masuk beratuis ratus kali ni.

    ReplyDelete
  26. aah dah pukul 12.13 baru je keluar dan masuk semula. Eh tak berubah pun site meter?

    ReplyDelete
  27. jgn la simpan lama2.. ferrari tu... nanti berkarat.

    ReplyDelete
  28. cantiknya duit RM50 tuu... takkan sekeping je kot.. hehehe

    ReplyDelete
  29. Cikgu,

    meh jemput makan berjemaah ajak semua kat rumah saya ye. hehehehe. free aje tau.
    \
    mai lah

    ReplyDelete
  30. Aku tak nak berebut duit N kreta ferari tu coz nanti bila aku gi shah alam ko kena blanja aku N kasi cenderahati kreta tu kan so yg ni kasi je kat org lain... Ina meminang ko ke?

    ReplyDelete
  31. ~attahrel~
    tu yg betol ar...
    tgk sitemeter kt tepi nih...

    ku tak sempurna
    lebam jgn tak lebam...

    fiezabaiduri
    same2 kite tunggu...

    penyapubaru
    buatlah sampai lebam...hehe

    AZANI
    erm, ko silap tgk sitemeter kut...jgn tgk sitemeter dlm posting nih, tgk yg sitemeter tepi nih...ok???

    kuIna Jentayutiara
    tak karat la kak...
    jgn harap saye nk bgi gitu je kat akak...huhu

    Jard The Great™
    budak kecik takleh pegang duit byk2...!
    سريسوفي
    makan2?? huhu..nnti saya singgah ye...

    ReplyDelete
  32. Ok Cikgu BH, baru 493222, ada 600 lebih lagi.

    ReplyDelete
  33. Jangan bergerak..berikan hadiah tu pada aku huhuhu

    ReplyDelete
  34. bile la yer???tunggu gak ni...sape nk melamar..hehe.sapela yg bertuah tu???

    ReplyDelete
  35. salam..futooo siap nyanyi lagi ahaha

    ReplyDelete
  36. AZANI
    dah nk dekat la tu...

    h
    peduli ape, aku gerak2 jugak...
    gerak2...gerak2....

    Muslimahsolehah
    sape yg nk dilamar??
    huhu..ke nak melamar??

    arsaili
    salam...saje, dah lame tak nyanyi...

    nordee
    same2la kite tunggu...

    ReplyDelete
  37. aku rasa..
    maybe lusa dah boleh tau sapa menang :D

    ReplyDelete
  38. aish...laju sungguh traffik kat sini...
    dlam masa 2 minit, refresh... dah tambah 5 orang...
    ikut teori matematik....
    (masih ada 588 0rg.., kiralah...haha..)

    ReplyDelete
  39. yOnnA
    silap2 esok yonn..
    takpun ari nih...
    entah laa...
    aku neves laa...haha

    cikgu_math
    tp skg dah semakin sikit dah...
    la ni dah jadi 578 dah...hehe
    kire jugak laa...

    ReplyDelete
  40. Setakat ni aku dah keluar masuk tuujuuuhh kali, inipun aku ada rasa terkucil tapi aku tahan Jebat.49439

    ReplyDelete
  41. AZANI
    huhu...sian kat sitemeter aku tuh...takut tingtong pulak last2 minit nih...

    ReplyDelete
  42. Huhu cekgu.
    Ramainye peminat blog cekgu ni yang nak menang ;)
    Seronok tgk. Erm ada kemungkinan jgkla sitemeter tuh bleh alami kerosakan teknikal di saat2 akhir.. ;P ramai duk merefresh page.

    skrg ni 11.48 pm 02.04.09.
    Dan sitemeter cekgu tak keluar langsung pun masa saya view page ni. Papepun Gudluck2!! semoga takde mslh dan objektif peraduan cekgu ni tercapai (",)

    ReplyDelete
  43. Wah....
    ini betul betul very the iklan...

    aku tau...
    aku faham...
    ko tak menyohor...
    iklan je kan.....

    ReplyDelete
  44. haik? xde pun sitemeter kat sidebar. ni kes x nk kasi kete ferari ke? hahahaha

    serius ni. xde pn meternye :f

    ReplyDelete
  45. Kakak
    time ni semua teruja...
    sampai rosak sitemeter tu...
    sabar je laa...

    xiiinam
    tau xpe kak...hehe

    zariel
    tu arr, org excited sgt...
    last2 kene bagi sitemeter baru...
    huhu

    ReplyDelete
  46. huh~
    nice gile duit bru
    ~
    HIHIHI

    yeayh nk try luck la
    mne la taw
    kan

    *blog update

    ReplyDelete
  47. Azani wuz 'ere ar 0125 am, counter 49626.

    ReplyDelete
  48. dah nak dekat dah ni. sapelah yg bertuah tu ek. :f

    ReplyDelete
  49. Azani masuk dengan bersalam
    Assalamualaikum
    jam 0719 pagi Jumaat mulia
    490650.
    Sekian laporan saya.

    ReplyDelete
  50. Azani meronda lagi:laporan 0721 , 49652.
    Sekian laporan

    ReplyDelete
  51. Ronda pukul 9.00pagi, Laporan:49681.
    Sekian laporan, Over.

    ReplyDelete
  52. Ronda 9.40 pagi,lapuran 49686. Siap lapuran, tuan.

    ReplyDelete
  53. Rondaan terakhir sebelum solat Jumaat:49707. Jumpa lepas Jumaat.

    ReplyDelete
  54. AZANI
    aku tabik la ko...
    mmg ko bagi laporan semasa ke semasa...
    caya laa...
    huhu

    ReplyDelete
  55. 49820, sekali buka 5 up, jadi berapa kali lagi yek?

    ReplyDelete
  56. ooo yang lain buka tutup tapi tak komen, patutlah nama aku saja ada kat sini.

    ReplyDelete
  57. 50016,terlopeh, itu le den nengok astro najib jadi pm...huaaaaaaaaaarrrrrrrrggggghh!

    ReplyDelete
  58. sedih sedih sedih
    pokok pangkalnya ini bukan rezeki aku, usaha dah dilakukan.Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  59. sengit juga petarungan ini tadik. hik3..


    ps: sila check emel yer.hehe

    ReplyDelete
  60. Aduh, keciwanya hati hamba! (berlalu pergi sambil mengesat2 air mata dgn kain buruk)

    ReplyDelete
  61. Wah!! Sudah berjaya mencapai objektif peraduan!
    Tahniah la cekgu eii. Blog cekgu terhangat agaknye sepanjang 24 jam arini.
    MrPenyuBiru ke pemenangnye??
    Macam boleh agak je dari gaya ayat dia.. ;D
    Silela cekgu buat entry khas utk pemenang tu.Memang nak tahu..

    ReplyDelete
  62. walaupun aku tidak memenangi peraduan ini tapi aku tetap memberikan kunjungan ke laman anda.Kepada yang berjaya, tahniah, kepada yang tak berjaya sila cuba lagi tahun hadapan....

    ReplyDelete
  63. haku xde can nak menang dah ni...wat la lagi...pasni kasi kete betul2 ek! hehehe..

    ReplyDelete
  64. laaaa.. dah lepas keee??? uuwwwaaaa!!!!!!! nak jugak keretaaaaaa... uuwwaaa!!!

    ReplyDelete
  65. mcm biasa aku dah terlepas lah. haha

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png