MyTV3 Kids' Parade...We're All Kids At Heart

Kite semua budak2 lagi dalam hati


Hari ni dah selesai semuanya.
Oke laa..
Tapi nantilah aku ceritakan.
Sebab tak syiok kalau gmbar takde kan?
Kalau nak gambar, kene tunggu transfer dari camera cikgu "Norman Hakim" a.k.a Abang aku tu...

Si Olympus aku tu tetibe takde battery la pulak...
Time nak pakai dier pulak buat hal...
Hampas sungguh...

Kirenye sepanjang parade kat Sri Pentas tu hanya bergantung kepada camera Abang aku je laa...
Kalau aku nak pakai jugak camera, pakai la SE W910i aku tuh....jadi laa... :p
Camera cikgu Faris pun lebih kurang gak..segalanya kong kan?? Hampas, hampass....

Handout yang kami dapat time pi rehearsal kelmarin...

Ini aku publish atas permintaan cik KTS...
Harap KTS puas hati la yea...hehe..


Dah siap prop kenelaa try kan??

Sikit laa...sneak preview untuk aktiviti kat Sri Pentas hari ni...

Esok atau luse aku cite banyak2 lagi yea??
Lagi banyak cerita, lagi banyak gambar...

ps: ini 1st time aku bawak budak pi rombongan/outing...
pss: esok kene keje kuat pulak, nak buat line padang untuk hari sukan...
psss: hujung minggu depan, ade poco2 pulak; time LADAP...nak join...??



32 Superb Comments!:

  1. Aku first......

    Best arr.... suka nengok....
    aramak..poco2???...minat tp x pandai arr...
    nak gak blajau...huhuhuhu
    biasanya org gomen yg pandai berpoco2 nih...

    ReplyDelete
  2. dcrysz
    aku second...haha
    aku pun tak pandai sgt poco2 nih...
    sket2 buleh laa...

    ReplyDelete
  3. mademoiselle azieshakespeare
    erm, ade buat crossover kut tadi...
    tapi rasenye skola kami tak de kut...
    dah turn ujung2...

    ReplyDelete
  4. Penat dan lelahkan hambat budak2 kat sri pentas ari ni?hehe..

    ReplyDelete
  5. AZANI
    thats for sure...
    teruja gile...jenuh nak jage..

    Faris Ibrahim
    haha, senang lagi nk jage lembu kambing...kan??

    ReplyDelete
  6. Lepas Oggy & lipas2 3 ekor tu ada crossover tapi muka Chekgu tak nampak pun. Rupanya dekat2 last sekolah ko punya part.

    ReplyDelete
  7. kira ok lah bh.. yg penting pengalaman..

    ReplyDelete
  8. Yunus Badawi
    tu arr...
    kalau ade part skola saye pon. saye xde dlm tu, sbb low-profile...
    lagipon ini event budak2 nih...huhu

    princess damia
    btol-btol...

    ReplyDelete
  9. Keje..keje jgk... kawan..kawan jugak...hati mesti mau jaga...selamat bertugas

    ReplyDelete
  10. arini ke?
    adeh, arini sini skolah. kalo ada kuar kat tv pun, tak leh nengok. ala.... :(

    ReplyDelete
  11. Ko buat poco2 tu sapa yg nari? Mama N madam ikut tak? Ish confuse aku...

    ReplyDelete
  12. ckLah nak mintak tukau sekolah kat sekolah kau...buleh dak

    ReplyDelete
  13. Muslimahsolehah
    erm...dalam maksudnye tu...

    NuR
    huhu..xyh tgk pon...rasenye tak byk dier tunjuk...

    CIK FARAH
    semua laaa...time ladap tu...pagi2, ganti senamrobik...
    tu arr, ko tak merasa....ko dah pindah...
    ko kene try...

    xiiinam
    bulih, sile laa...
    takpon, meh jumpe gb skolah saya...huhu

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum.. :D
    lepas segala rindu saya.. oopppsss... maaf jk ada yg marah (chekgu nye awek grg ke dak??)

    bertambah ganteng bila kulit gelap...
    hik hik hik



    sy teringin nak berpoco2.. sbb sy mmg sk menari... (penari pencen la katakan) mggu dpn sy join eh...


    hikksss.. lain mcm plak bila bersaya2 ni..







    p/s: lainkali charge bateri sblm gi mana2... rugi :)




    k la... terima kasih krn sudi mengubat rindu (hikkksss *wink* )


    assalamualaikum chekgu.. kirim slm dgn famili ya...





    aduhai... :D

    ReplyDelete
  15. bestnya... meriah... poco poco... tak la reti sangaat... tapi pernah buat dulu... best!!


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  16. menarik... teringin nak join 'parade' bebudak nih huhu

    ReplyDelete
  17. chekgu berpoco-poco ke? best gak tuh..tergeliat pinggang hehe

    ReplyDelete
  18. poco2 best! hahaha...

    ramai lak bebudak perlu ko jaga ek?? mesti jenuh kan? kan?

    ReplyDelete
  19. tak sabar nak tengok Bh poco2 lagi..
    Hehe...

    Ajak mama skali tau wat poco2..

    ReplyDelete
  20. uih siap poco-poco ke main. beshnyer...

    ReplyDelete
  21. Sertai rancangan terbaru berjudul: "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" 24 jam sehari, 7 hari seminggu, hanya di kaca screen komputer anda...

    ReplyDelete
  22. ku tak sempurna
    huhu...
    wasalam...dah kem salam dah...
    drog kem salam balik...haha

    Adry
    aku pon bukan reti sgt...simple je poco2 nih...

    manje
    len kali maybe?? tpi kene jadi budak2 laa...huhu

    ~Cinta Cukulet~
    tak tergeliat laa...
    dah bese...

    Jard The Great
    boleh tahan la...panasnye lagi...

    Faris Ibrahim
    korg pon join skali laa...
    for once and ever??

    NuR
    nak join ke??

    ReplyDelete
  23. haha cikgu!
    jauhnyer lokasi. mcm mana nak berpoco-poco dgn cikgu.. :?

    ReplyDelete
  24. salam sahabat,
    aktiviti yang menarik, pasti budak2 ko hepi je kan.tahniah

    ReplyDelete
  25. NuR
    erm...
    takpe, poco2 jarak jauh je... (PJJ) hehe

    Fly
    dorg bende2 cemni mustila teruja...
    huhu

    ReplyDelete
  26. dulu aku ingat poco2 ni apekebenda, rupanya tarian huhu
    ps:bunyi mcm hantu jer hehehe seram larikkk

    ReplyDelete
  27. hai cikgu. haha. gembira ya kamuu

    ReplyDelete
  28. update ler lg pasal ni....
    aku xtau nak tulis ape dah..
    hehe..

    ReplyDelete
  29. haritz
    baru tau ek??
    meh la join kitorg...

    ubey
    gembira dalam duka...
    penat oii...

    Faris Ibrahim
    erm..penat arr...
    ko tlg buat buleh?? aku ckp, ko taip ape nk dipublish...haha

    ReplyDelete
  30. Erm.
    I'm not kids.So taknak la tajuk 'Kids At Heart' tu.huhu.But I'm always 'young' cekgu: because I'm young at heart :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png