W910i : A Reward for Myself...


Just to make it fast, sebab aku kan buat2 bz sementelah hari ni adalah hari pertama aku kat sekolah....
Haha, memang blur sepanjang hari aku kat sekolah hari ni, lesson yang di-planned, lgsg bersepah...Tapi yang tu nanti aku cerite la ye...??

Ini haa...Inilah buah hati pengarang jantung aku, kaler merah lagik...haha....

Konon2 aku angkat henset ni sebagai personal reward dari aku sendiri untuk diri sendiri, nak harap orang bagi sampai ke anak cucu pun tatau la bulih dapat ke tak? :P

Saje nak berkongsi, bukan ade niat lain, tu je...Kenapa merah? Sebab aku taknak pilih hitam, hitam is tooo common...dah bersepah kut orang pakai....Dan ini je termampu, aku bukan gaji beriban2 cam encik KNizam itu, gaji cikgu bese ape sangat la kan?? :P
En KN ni pun baru je angkat E91 dengan keyboard qwerty itu....


Dier punye specs bagi aku dah oke laa, dah ade 3g, 2MP camera, sliding, bulih tahan la screen nye...Rege pun berats je, tak sampai beribans pun....Sebab lain aku sambar ni sebab aku ade line maxis yang diberi percume dengan 3g sekali...Sebelum ni aku pakai prepaid saje...Skarang ni baru terbukak mate nak pakai line...
Line yang lame masih same ye kawan...??

Nak tau specs yang lebih, tanye cik google yea, dier lebih pakar bende2 ni...

Itu sahaja, selamat!

30 Superb Comments!:

  1. iskk..kelmarin aku br dok belek2 hp ni. rs terlioq nk beli. tp mcm xde kepentingan lg since L7 aku masih berkhidmat dgn jayanya :)

    ReplyDelete
  2. itu tanda rezeki melimpah ruah!

    erk...apasal kak jie termengidam bila tengok ye...

    ReplyDelete
  3. kalau dah tak suka nanti bagi hadiah kat aku jeh..hehe

    ReplyDelete
  4. oiitttt..kenapekah merah? tukau ijo..ko kan suke ijo..hehehehehehe

    ReplyDelete
  5. snm
    beli je laa...tambah koleksi...

    Kujie
    Dah ngidam tuu, ngendeng2 la ngn cik abang akak, merengek nk jugak...mane tau bulih dpt?? :p

    benludin
    Erm...takmo...! Kalau tak suke dah, aku sedekah kat anak Yatim, dpt pahale..haha

    oRanGeLiLY
    haha, susah la nk carik ijo, mahal lak tu...mmg ade...
    ok what merah ni...

    ReplyDelete
  6. ammvoiii, chekgu bh tewww sudah ader wifi dijari one uooolsss.. tahniahhh

    ReplyDelete
  7. hebat la nset die.. ncik, call la saye.. kate line huhuu.. *mcm ade nombor je

    ReplyDelete
  8. e71 la bukan e91. hehe
    aku suka gak merah
    tapi e71 takde merah la
    ada puteh ngan hitam adjer. hehe

    ReplyDelete
  9. apasal tak amik kaler pink... lawa gitu :P

    ReplyDelete
  10. ehem ehem HP baru nampak sempena tahun baru..
    hehehehe..
    merahhh u...
    mesti garang orang nya nie...
    idak pun passionate...
    ngee~~~

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Alaaa...kite cuma mampu pakai yang pasar malam punye je...hu....hu...

    ReplyDelete
  13. en_me
    takdela wifi pun, 3g jea... :P

    chi am
    meh no tepon, aku pakai meksis, meksis smpai ke oversea tu...

    KNizam
    yg penting, ko la henset paling best...
    aku jeles...tu je!

    ku tak sempurna
    pink utk mereka yang berjiwe pink shje ye...

    juelee
    garangnye...aumm!haha

    xiiinam751
    ecece..merendah diri la tu...

    ReplyDelete
  14. aku suka hp ni!!!!!!!
    music dia gila best!!!!!! :~

    ReplyDelete
  15. Akupun baru tukar handphone SE K810i, cybershot memang best lah hihi

    lepas ni ko main shack² jela nak tukar lagu kan

    ReplyDelete
  16. chekgu,
    aku anak yatim piatu per...tapi versi tua punya la....bkn budak lagi.haha

    ReplyDelete
  17. wah zaman org tukar henpon ek..
    jelesnyaa

    ReplyDelete
  18. yOnnA
    haah, best!

    Rjuna
    ye laa...senang nk tukar lagu...goncang ke kiri atau kanan..haha

    benludin
    huhu

    zamz
    betol la tu, KNizam tu lagi besh henset...kan?
    aku jeles!

    su
    same ek?? bulih buat kelab kan??haha

    ReplyDelete
  19. orite
    oke pe kalo yg sony walkman
    sound
    good~

    nape xambek yg W960i
    8GB

    ReplyDelete
  20. e n c h e k || C A M E R A™
    yg ni pon dah oke dah...bajet pun tak besor..lagipon bentuk slide tu yg menggode,huhu

    ReplyDelete
  21. aku dah jual enpon nih.. baru 10bln beli.. asek hang jer.. huhuhu..

    cedey.. sbb aku sgt ske fon nih, sbb ble angkat fon rasa cam sgt stylo.. huhuhuh

    dahla aku beli time mahal, ori plak tuh.. muahahahahahha.. ampessss.. skang jual, tgl tak smpi separuh.. ampess!!

    ReplyDelete
  22. menarik nyer hset tu...nanti g tau erk apa yg best pasal hset tu

    ReplyDelete
  23. theconfused
    mmg stylo...bold gile, sbb kaler merah kannn...

    al-hussaini
    kene feel and taste it, baru tau...hehe

    Luth Textile
    haha, takleh! :P

    ReplyDelete
  24. waah memang membuat kan orang tak puas hati la..cantik siot~~

    ReplyDelete
  25. e n c h e k || C A M E R A™
    mmg smart...tu yg angkat tu!

    _neo_
    makan hati kannn?? hehe

    ReplyDelete
  26. Wah..menawannye la..penah gak belek2 kat kedai henset..tapi setakat membelek jer la..cik k530i saya masih sihat sejahtera..hehe..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png