Went For Pasar Pagi...


Di keheningan Subuh yang sejuk tu, aku dah kluar atas Arahan Big Boss aka Abah yang takde sebab ade urusan menguruskan lembu korban untuk dihantar...
So, I went to pasar after morning prayer yesterday heading to pasar pagi in Section 16...
Takde la tak pernah pergi pasar beli barang, tapi not at this early laa...Ngantuk giler mase tuh...


The fish hawker....


The dry stock grocer....


The veggies...
Lepas beli barang for EidulAdha, I had to rush to Pantai Dalam to take the Chicken for Rendang..Ape ke jauh nyer nak makan rendang import dari Shah Alam ke KL...
It's my Abahla punye plan...Dan mase tu aku snap gambar 3 orang budak tu...for details klik entri Kisah 3 Budak ....
Posted by Picasa

0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png