Ledakan Tone Plus. Dan terus ber-Contest!

Salam. 
Dalam jam 9.00 pagi nanti, mungkin akan berlaku ledakan.
Dari siapa? Takpa lah...baca dulu.


Kalau berminat, boleh tanya di ruangan komen.
Kalau tak berminat pun boleh komen di ruangan komen. Saja ja....

Dan terus ber-contest yea...
Terima kasih pada beberapa pelawat yang gigih berkomen, saya salute!
Dan terima kasih daun keladi kerana sudi jengah blog saya yang humble ini...

Antaranya ialah :

 Setakat 8.50 pagi ini...

Nota: Terima kasih juga untuk Cikgu Etuza yang sempat buat satu entri khas di belognya berkenaan contest yang humble ni...

Klik link di bawah untuk Contest #1


**************************************************************************

Ni contoh screen capture yang saya dapat semalam....
paling ramai ketika itu, 4 orang sedang online....
Tapi rasanya boleh ramai lagi kot....

Klik link di bawah untuk Contest #2

http://banihassim.blogspot.com/2015/01/contest-2-komentarngetop.html

 **************************************************************************
Ayuh kita ramai-ramaikan lagi..suka-suka saja...
:)

psssst! Ada Contest@BH #3 ye...tunggu tauuu!


8 Superb Comments!:

  1. Alhamdulillah tersenarai juga.. t kasih BH & tahniah juga buat rakan2 yg lain.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya terharu femes blogger mcm KK pon nak Komen...
      😉

      Delete
  2. xpa..insyallah nanti makin bertambah lah..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. takdelah....komen je. ape sahaja...takde syarat...

      Delete
  4. Tahniah sahabat2 blogger yg tersenarai..good luck ya..

    ReplyDelete
  5. teruskan menulis dan kongsi cerita2 menarik..ada masa JM akan singgah sini :-)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png