Contest #1 : Siapa Online.

Salam.
Ini adalah entri untuk Contest #1.

KAEDAH/SYARAT PERTANDINGAN
  • Untuk segmen Contest@BH ni, tak susah.
  • Hanya PERLU ONLINE secara berjemaah dalam blog saya ni - the more the merrier.
  • Dan lepas online di sini, PERHATIKAN IKON WIDGET amung.us di tepi sebelah kanan ni (yang berwarna merah).
  • Rujuk gambar di bawah ni.


  • Dan pastikan USER ONLINE dalam meter tu adalah paling ramai. 
  • Kalau anda rasakan ketika itu adalah USER ONLINE PALING RAMAI, sila "SCREEN CAPTURE" dan hasilnya (imej screen capture) itu emelkan pada saya.
  • Emel address saya adalah : banihassim@gmail.com (imej di-attach-kan bersama)
  • Penyertaan TERBUKA kepada sesiapa sahaja. 
  • Bilangan emel yang dihantar tidak terhad. Hantarlah seberapa banyak pun. Saya terima.
  • Tarikh tutup adalah pada 16 Januari 2015 (Jumaat) ini jam 2359 (11.59 malam)
  • Pemenang akan diumumkan kelak.
  • Pemenang akan memenangi salah satu daripada cenderahati dari Sabah itu.
Jadi, tunggu apa lagi? Cepatlah sertai Contest ini. Sebarkan dan ajak kawan-kawan yang lain. Lagi ramai lagi bagus. Kan user online tu nak kena ramai-ramai sekali online kan? 

NOTA:
Cara nak buat Screen Capture
  • Cari kekunci Alt + Prt Sc di atas keyboard anda.
  • Buka imej editor (eg: Paint etc) dan paste imej tersebut. Simple :)

Ok. Itu sahaja. Selamat mencuba.
Jumpa di Contest@BH siri ke-2 pula....ada lagi.


20 Superb Comments!:

  1. YG ni pun saya nak cuba gak hehehehe

    ReplyDelete
  2. alahhh...saya online pakai hanset ja ni...xkeluar plak wrna merah tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala cer pakai lappy...
      kalau tak, tak dapek la den nak nolong eyy....hehehe

      Delete
    2. tak susah pun....kalau tak dpt utk contest yg ni, ada lagi satu kan? hehehe

      Delete
    3. ok done...online laptop dapat tgkap org yg online heheheh

      Delete
  3. Replies
    1. harapnya nnti kalau akak tgk pakai lappy ramailah user online time tu ek...
      goodluck!

      Delete
  4. Satu contest yang menarik... InsyaAllah, akan cuba kembali diwaktu puncak :)
    Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  5. wah menarik! tak penah dibuat orang ni
    cuba tambah klu, time bila orang paling ramai singgah sini...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh jugak....idea yg bagus tuuu....
      nnti sy buat entri khas....
      tq utk brilliant idea tu YY...

      Delete
  6. semoga berjaya ya BH...kena faham tul2 ni ya..tahniah ya rajin

    ReplyDelete
  7. Semoga yg join dpt screen shoot pling ramai ok..all the best semua..menarik ni klau ada masa nnt kita join..

    ReplyDelete
  8. cam menarik je context ni..nk join lah...

    ReplyDelete
  9. alaa....nk try screen capture tapi bilanga ONLINE asyik satu je selama 2 jam online nih huhuh...x pe..tunggu petang nanti :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..sabaq sis... kena byk bersabar

      Delete
    2. ahhahaah..sis JM ni jenis x sbar..moh kita set online sama2 nak hihih

      Delete
    3. nak set tu susah..xtentu masa ja.pantang ada waktu free kejap.. tengah tunggu mmbr ka..terus online jap guna hanset..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png