Contest #2 : Komentar.....Ngetop!

Salam.
Kita tiba masanya ke segmen Contest@BH yang kedua.

 Kita panggil contest ini - Komentar....Ngetop!
Kaedah/Syarat penyertaan:
  • Terbuka kepada semua pembaca belog BH ni
  • Tarikh pertandingan ini bermula dari entri ini disiarkan sehingga jam 2359 (11.59 malam) waktu Malaysia pada 18 Januari 2015. Peserta ada kurang lebih 2 minggu.
  • Untuk tahu siapa komentator terbaik, pengadilan akan dibuat berdasarkan bilangan banyak komen dan bilangan entri yang dikomen.
  • Komentator terkini dapat dilihat di ruangan bawah page ini.
  • Pemenang akan menerima cenderahati dari Bumi Di Bawah Bayu itu - masih dirahsiakan apa hadiahnya, tapi antara yang saya telah paparkan.
Selamat Meng-komen! 
Selamat mencuba.... 


35 Superb Comments!:

  1. Waaaa...nak cuba nasib laaaa...heheheh

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Zarul antara blogger yang rajin tinggalkan komen..beliau antara top commentar di blog Jari Manis Travel List :-)

      Delete
    2. alahh sis pon sama ja.... mana saya sempat komen..saya komen.. tgh free nie...

      Delete
    3. heeeee....ha'a time free je time ada keje mmg x tgk langsung

      Delete
    4. sekali akak datang, bertimba2 jgk hihi

      Delete
  3. Replies
    1. Kak Kathy ada chance utk challenge lagi tu....skrg ni cik zarulfarhana tu tgh leading...hehehe

      Delete
  4. sungguh bergaya blog Cg Ban ni,....lawa kreatif..terbaik seo laju ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm...takdelah cikgu.
      biasa2 je ni...
      sy dah lama slow berbloging ni....
      skrg bru nak gerakkan semula....
      mmg suka berblog dari dlu...cuma malas tu datang...hehehe

      Delete
  5. Wow! baru baca rupanya banner tu simbol untuk komentar top.Harap ramai blogger akan komen berdasarkan entry Cg Ban ya..ok Etuza dah terpikat banner lawa tu lah..dapat hadiah .Apapun siapa saja dapat tu boleh jadi...tak kisah siapapun kan ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. adalah sikit souvenir dr Sabah yg masih berbaki tuu....
      saya tak tahu nak bagi sapa dah....semua yg terdekat dah dapat....
      saja buat contest utk jalin ukhuwah maya sesama blogger sebenarnya....
      dah lama tak buat cemni....
      saje seronok-seronok...hehehe

      Delete
  6. lawa serius lawa ..ni blog Cg Ban..tampilan template yang ada kelianan cara..tahniah ya..akan datang menyokong lagipun Sabahan blogger..

    ReplyDelete
    Replies
    1. template ni diubahsuai dari yg asal..
      sy tak pandai sangat....sikit2 boleh la....

      Delete
  7. tak apa ok..tu lah cakap lawa ..banyak info pula ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. selamat membaca....dan mengkomen..hehehe

      Delete
  8. berita di blog Etuza..klik ini untuk anda http://madey09.blogspot.com/2015/01/lima-header-blogger-pilihan-minggu-ini.html

    ReplyDelete
  9. Wah! Ada lagi contest... Tahniah dan semoga berjaya!
    Jom! kita komen... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Contest geli2 je ni....suka-suka...hehe.
      jom komen!

      Delete
  10. yang ni mudah!
    nak cubalah membebel apa yang patut

    ReplyDelete
  11. Jom la pakat2 komen...syarat pon mudah jer takde la membebsnkan hanya komen jer kan..

    ReplyDelete
  12. Nak join nj kena rajin komen la..klah malas camner nak berjaya..all the best utk semua yg join..

    ReplyDelete
  13. Wah...byk contest rupanya...nk try join lah..manalah tahu ada rezeki tergolek..kalau x dpat pun boleh tambah kenalan ..yek dok :-)

    ReplyDelete
  14. ehh cikgu dah tukar tarikh ek.. baru perasaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah..rasanya 12 kot..tapi ok ada masa sikit nk mengomen kt sini lagi hihihi..

      Delete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png