Perancangan dikit demi dikit...

Jalan di mana lokasinya....
Orang Jalan Kebun tau la kot mana....


 
Abah dan Mama yang datang melihat-lihat dalam membantu proses seterusnya....
TQ abah dan Mama.. :)

Pintu gelungsur (memang terjemahan langsung ni, haha)

 Tandas #2

 
Sebaris, 25 buah rumah...
Bilik tidur Tuan (Master Bedroom)

Ruangan dapur....
Comel je....

Pandangan dari dalam ruang tamu. 
Kelihatan cik Anje di sana...

Sebenarnya, aku ambil pendekatan tunggu dan lihat je jiran-jiran aku ni dok renovate rumah. Aku ceduk pengalaman dari mereka, atas sebab kekangan kewangan yang tak mengizinkan. Ye lah, aku bukan di kalangan orang yang ada-ada.

Tambahan aku tak rushing nak pindah masuk pun. Jadi, pendekatan slow & steady boleh digunakan. Sementara nak kumpul duit untuk buat itu dan ini, aku recce dulu untuk dapatkan service pada harga terbaik ikut kemampuan.

Tak mampu dah kot nak tambahkan senarai hutang dengan buat personal loan, yang sedia ada ni pun kalau boleh nak segera dilangsaikan....

Doakan aku dapat buat yang terbaik untuk syurga idaman duniawi ni.... :)

p/s: Tak rushing nak masuk, tapi dalam kepala tu dah berangan macam-macam nak buat. Tapi apakan daya... ~ngee


2 Superb Comments!:

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png