Ini Baru Makan!

Dinner malam minggu. Mama & abah balik kampung, jadi konklusi untuk malas masak adalah makan kat luar....
Aku macam dah lama tak makan beria-ria ni, jadi malam tu lah masanya...hehe
Aku ajak Soi (adik bongsu) makan....tak jauh, di Tam Nasi Ayam di Seksyen 23 tu je...
Jadi, inilah menunya....

Double Riang katenya.... Rawang Burger Bakar (RBB)


Pisang Goreng (ke Goreng Pisang?) Jakarta (PGJ)...

  
Chicken Pop....katenya.....

Pabila Double Riang ni dibaringkan....
 
  Bihun Tomyam Ayam saje....

Budak yang temankan dinner semalam....

Pose menguruskan muka....hehe....
 
Satar/Otak-otak...
 
Pisang Goreng Cheese enterprem lagi...

Actually, kedai Tam Nasi Ayam ni dulunya Tat Nasi Ayam. Atas sebab apentah mereka takmo lagi nama Tat tu, (agaknya macam bunyi mencarut kot, agaknyalah...hahaha) maka, jadilah Tam ni.
Jujurnya kedai ni terkenal dengan Nasi Ayamnya, tapi bagi aku tak sedap mana kot....
Side dish lain lagi banyak boleh order dari stall yang menyewa dari dia ni...

RBB : hmmm, oke laa, tapi boleh improve lagi
PGJ : sedap, macam selalu...
Bihun Tomyam Ayam : Sedap dan pedas, service pun cepat!
Overall, Nora bagi, 3 setengah bintang!


Oke la, tu ja...
Daaaa.... 

6 Superb Comments!:

  1. burger tu makan sorang ke makan berdua..besar dan nmpk sodap

    ReplyDelete
  2. Ayu Ismail
    makan berdua ni...dgn adik, tapi dia amik sket sy punya, sy amik dia punya sket...hahaha...

    ReplyDelete
  3. terliur aku!!! ko memang tau. sampai hatiii├Či...i mengidam dah ngan burger sama pisang goreng cheese tu.....arghhhhhhhh...nakkkkkkkkk...erkkkk...

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. ni barulah jalan-jalan cari makan...hehehehe
      sy suke, sy suke!

      Delete
  5. makkk aiahhhhh..byk nya mkn ..utk berapa org mkn tu..2 orang je? PENGSAN!!! heee

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png