Merealisasikan Mimpi....Mimpi Amin.

Projek demi projek. Satu demi satu. Lepas satu, satu. Tak habis2....
Kalau dah suka, susah pun harungi jua. 
Bukan mudah, tapi berdikit2, selesai jua akhirnya.

Awal2 tahun ni kalau kat sekolah tu memang super-duper hectic busy dgn program pertandingan sukan dan ko-akademik.


Masa pelaksanaan projek ni, baru je lepas projek sukan Ragbi Rimau. (gegambarnya next entry la yea...)
Alhamdulillah berjaya. 
Dan untuk projek Teater utk tahun ke-dua ni, dah selesai dah pun. Berbulan jugakla nak mengerjakan....
Ape pun keputusannya, aku dah kena terima lah. Harapnya aku tak putus asa lepas ni. 

Smile  :)

The commited team: Kak Seeta (sidekick terbaik).
Dari kiri; Amalin, Alif Hazim, Syamimi, Izi, Nabila, Dian
Syahmi, Areef, Hariz, Aisyah, Adriana, Izzah, Harith

Macam biasalah, kita merancang, Allah jua perancang dan penentu Agung terbaik.
Kami tak berjaya mendapat tempat untuk tahun ini atas sebab2 yang terlepas pandang. Takpelah. Takde rezeki.

Tapi sebelum pergi jauh, perancangan dan idea asal perlu ada. Nak2 kalau buat cerita kanak2 dan fantasi, lagilah banyak kerja lagi.
Jadi, berikut adalah lakaran hasil google-an melalui Note-ku itteww....







Hasilnya akan aku susulkan dengan lebih jelas dalam next entry.
Dan aku nak merakamkan penghargaan untuk semua anak2 murid aka pelakon berbakat yang sangat komited. Kamu semua memang hebat.
Tak lupa untuk Kak Seeta yang sanggup membantu dari awal sampai akhir, Kak Ellya dan hubby; Cikgu Shimi yang membantu tanpa jemu. Hanya Allah dapat membalas jasa kalian semua.
Harapan aku, kalaulah nak buat lagi projek "gile" ni, kita buat cerita manusia la. tak perlu susah payah nak buat costume bagai nih....Insya Allah....


2 Superb Comments!:

  1. ehh...boleh tahu tak BH chekgu sukan ke? tak per x berjaya at least belajar dari pengalaman kan

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png