Cik Anje dan Aksesori.

Salam kawan2 yang dirindui....
Semangat untuk berbelog + berkongsi kembali hangat.
Baguslaa untuk naikkan trafik blog bercerita apa yang kita ada untuk dikongsi kan?

Kata....Sharing is Caring.....
kan,kann??

Actually memang aku dok rindu nak melawat, membaca, mengomen beberapa belog feveret.
Antaranya ialah.....(sila baca: calon2nya ialah.....)

Kak Jie aka Mama Jie
Cik KTS (KuTakSempurna)
Kak CKLah
PenyuBiru
YB (Yunus Badawi)
dan
IAmYonna

Dan lain2.... :)

Tapi aku singgah2 la sekali sekala....
Sebab memang agak lama dah malas abaikan isteri belog ni...bersawang bagai dah ni.
Okela, sesetengah tu memang aku dah singgah, ade yang belum.Tunggu yea,nnti CBH datang....

imej dari paultan.org. TQ

Okela, actually aku just nak share pasal cik Anje dan aksesorinya.


Bende baru, jadi haruslah aku menatangnya bagai minyak yang shangat penuh...huhuhu
Dulu every week aku dok basuh, sampai orang rumah mak aku dah berbunyi dah...

Ko basuh ari2 tu tak luntur ke kalernye tuu??? 

Hahaha....
Entah la, masa sayang tengah menebal pada Anje, kita curahkanlah. Nanti bila kasih dah pudar dan sirna, selalula kene tinggal...hehehe

Dalam Cik Anje ade la 2-3 aksesori yang mampu menyerikan dia. Nak kasi wangi, nak kasi tak sesat jalan selalu, nak kasi orang yang dok menumpang seronok je naik....
Dalam tu aku ade letak....


kiut je....aku letak kat tengah2 antara driver ngn co-driver tuu...
sampai je masa dia pancut semburkan perfume...huhuhu
Wangiii..... ;)


Model robot kiut...free je ni, dapat dari happy meal yang aku dok beli beberapa dekad tahun yang lepas....
Suke2....(terkinja2...)


agar aku tak sesat lagi...tapi kadang2 sesat jugak....huhuhu

Dan ade la beberapa lagi gadget + signage "perasan bagus" yang aku letak....hehehe
tapi so far, aku seronok lepak lama2 dalam Anje. Sampai ke Penang sudah, ke Port Dickson pun sudah...and lepas ni maybe ke Lumut untuk kursus kat Pangkor.

Maybe Anje nak jalan2 ke JB pulak ke, tak pun ke Pahang...tengoklah nanti camne....kan?
Kereta ni maybe tak mewah, maybe tak besar, maybe tak mahal....tapi kalau dah selesa and seronok kepada si pemandunya, okey je la kan??

Sampai sini je kut perkongsian ni. Terima kasih.... :)

6 Superb Comments!:

  1. kalau anak² aku naik kereta ko, habislah seme gajet² ko tu terutama robot putih tu.haha..

    ReplyDelete
  2. Mr PenyuBiru
    hahaha...tu biaselaa...
    tp klau ade bdak2 yg cemtu naik kete aku, aku akan jengil2 mata aku kt bdak tuu....
    hahaha

    ReplyDelete
  3. janji mudah nak bergerak.. mahal ke murah tu belakang kira

    ReplyDelete
  4. kalau anak aku pon habisla robot comel tu..ahah

    ReplyDelete
  5. ~mrs azmi~
    ye laa....janji kite suke kn??

    n@m@n
    hmmm,biasela tuu....bdak2....

    ReplyDelete
  6. aku jua merindui blog mu ini wahai cikgu! haha.

    apakah nama cik anje ni? T____________T sebut anje je aku teringat watak sape entah jadi ANJE dlm pi mai pi mai tang tu hoho.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png