Update Makan@ A&W

Dah lame shangat tak update...
Malas dowh, cik FB punye pasal la nih...
Cik Yonna pon dah majuk2 dah ngan akuu..huhuhu
Update makan la kejap.

Venue: A&W Section 7, Shah Alam (kat Petronas, dekat2 ngan Jakel + Ariani yg baru bukak)
Time: 27 Mei 2010 - Khamis.

Sape: Kami berenam...


signature dish of A&W...rootbeer float...yummy...

Ni outing kami yang kamceng ni setelah agak lame tak hang-out. Masing2 bz dengan kerja masing2...
Yang dah bertambah saiz pon ade, yang berkurang size pun ade..(erk, ade ke??), yang dah kurang rambut pon ade dan etc.

Saje borak2, lepak2 makan2 untuk cerita-ceriti ape yang dah lame tak digosipkan secara terbuka...
psst: kat skolah takleh sebab banyak telinge...kang ade je kaki repot...nyampah!

Oke laa...
Gambar peliss...

curly fries...

ice creamy waffles...

crunchy mozza burger...

mereka dan float...

si botak (tapi still kiut) + the bachelor + the bachelorette...

the gojes mommy's...(kut!)
tak termasuk baju biru ittew yea...

k.a.m.i

Daa....
Akan dtg ade lagiii...
Tapi jap gi nak balik kmpung dh...
Melaka, tunggu akuu!

6 Superb Comments!:

  1. wooo wooo woooo


    .
    .



    akhirnyaaaaaa... rindu terlerai.. hikkksssss




    errr... bape byk binatang dah ko ternak kat fb tu.. hihihi



    pssstttt... nmpk dah kurus sikit aar.. tp tetap hensem... :D

    ReplyDelete
  2. BOTAKKKKKKKKKKKKKKKKKK! HAHAHAHAHA NI NAK MENGORAT NI. eh eh eh tu ayat tipu.

    aaaaahhh tak terima entry ko ni. ko update pun sebab bosan tunggu ayah ko kan sebab nak balik mlakaaaa T_______________T

    ReplyDelete
  3. cik KTS...
    oiit...same laa...
    aku pon rindu nk gi belog ko...
    takpe...akan dtg....
    tunggu yea...

    aku pon akan hapdet belog ni sekerap mungkin
    (hiks, janji manis...)

    cik yonna
    lorrr....
    aku ikhlas la update belog nih...
    percaye laa... (sambel melutut...)
    huhuhu

    ReplyDelete
  4. byk tu jer update sete;ah sekian lama??????


    x pas!

    ReplyDelete
  5. blog aku tak rindu ka?hahaha

    dasyat ye penangan FB

    ReplyDelete
  6. zonaku
    lorr...
    tak kasi chance nk lepas...

    n@m@n
    mane tak rindu...cume takde mase je...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png