Kembali....

Tak banyak nak update.
Sekarang ni aku cume nk buat preparation untuk Family Day keluarga aku.
Bende tu akan berlangsung di Port Dickson 20 Disember nih.
Banyak juga benda yang aku kene buat. Banyak bende kena setelkan....

Erm...sepemergian aku dari belog ni, dah dekat sebulan lebih aku biarkan ia bersawang ade la beberapa bende yang berlaku. Yang aku boleh dokumentasikan kat sini...
Inilah dia....

Meraikan kemenangan Piala Raja Muda edisi ke-23...
aku sbg ketua tukang sorak...
memang menang sorak, menang game harituu...

Kem Integrasi Unit Disiplin: demo pasang khemah...

Kem Integrasi Unit Beruniform...sibuk memasak masakan rimba....

Hi-Tea Kelab Guru & Kakitangan...
Posing finalis dewa-dewi Remaja Ganyut...wakakaka
Tema "Hitam & Puteh"

Bersama encik Lobo dan Puan Nazrah dan aku laa.....poyo kan?
Tu, yang paling kanan tuu...ahahaha

Bersama Cikgu MS dan Cikgu PD...tersesyum simpul...

Hi-Tea Badan Pengawas...selaku MC...


Sebenarnya aku dah kurang berminat dengan blog ni. Apsal? Entah...libido levelnye dah tak setinggi dulu.
Nak visit belog kawan2 dah malas.
Nak buat camne?

p/s: lepas ni aku akan kembali dengan entry gambar makanan, bagi semua makan hati, telan ayak liuq je...huhu


8 Superb Comments!:

  1. spek tu ko pinjam cat farish punyer ke tu? hik3..

    p/s: mmg poyo betul la ko pakai spek tu. kik3..

    ReplyDelete
  2. suka gambar no 2!
    chekgu..rajen2 ngupdate okay!

    ReplyDelete
  3. salam cikgubh.talileher dan spek tu...puh...ngancam

    ReplyDelete
  4. amboi sesekali muncul buat lintas lansung aja...

    ReplyDelete
  5. Family day kat PD...tang mane ek?
    Silap haribulan kak Hazel ade dekat2 tu...hahaha.
    Selamat berpeluh.

    ReplyDelete
  6. hazren.. selamat datang ke negeri sembilan...
    datanglah singgah rumah :) -eja-

    ReplyDelete
  7. ohh ni lah al kisahnya ko pakai baju tu dengan posing ala2 gay? HAHAHAHHA *ampun banggg!*

    dengan spek ko tu lg tak boleh blah!!! urban habis lah tu? HAHAHHA

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png