Dua Cherita...

Alhamdulillah...
Syukur kepada Allah...
Hari ni pi sekolah, dapat surat nih...
Kak Shida, kerani senior sekolah aku bagi...

surat pengesahan pelantikan DC41 --> DG41...
alhamdulillah...

actually, kawan2 aku dah setel bende2 berkaitan pengesahan jawatan ni dah lame dah...aku je yang ketinggalan...
Aku tak kisah sangat sebenarnya...asal konfirm sudah laaa...

Sebab selagi aku tak konfirm, selagi tu aku tak dpt elaun2 lain macam elaun rumah dan lain2 akan di-consider sbg tunggakan...
Tapi takpe la kut, makin lama, makin banyak tunggakan...
Ape2 je laa...
Lagipun, hari ni payday untuk gomen...
Dan kami dah plan nak pi jalan2...bile lagi kan? Cuti sekolah pun nak habis...

Ni pulak banner yang aku buat untuk family day nanti..
Hasil air tangan aku ngan Mak aku, siap jugak banner nih...
Bukan susah pun...tapi bagi aku hasilnya nice...simple je...

Ok, tu jea...
Ringkas dan padat kan entry nih?
Penat lagi nih, baru habis berjalan seharian...
Perasan jadi budak2 kejap time cuti2 sekolah nih...

Nantikan entry bergambar lagi lepas nih....
Daa...
Terima kaseh... (^__^)



13 Superb Comments!:

  1. Salam Cikgu BH...

    Salam Maal Hijrah.

    ;)

    **Lama Akak tak singgah sini...

    ReplyDelete
  2. huhu.. kira ne hadiah sempena maal hijrah la ne.. truskan usaha cikgu

    ReplyDelete
  3. Ass-salam chekgu
    Wah!Tahniah dan Syukur atas rezeki yang melimpah ruah lebih lagi di awal Tahun Baru Hijrah ni...
    dan jerit perit menguruskan family day tu...
    Kak hazeleyed tunggu rezeki yang satu lagi ni...nak makan nasi minyak chekgu BaniHassim pulak...Bila ek? Hahaha!
    SALAM MAAL HIJRAH 1431h

    ReplyDelete
  4. wah...
    dah kompem nampaknya ChekguBH..
    tunggakan yg dapat tuh la la belanja..
    wawawa..
    banyak tu...

    ReplyDelete
  5. Salam singgah..

    Wah, tahniah.. Rezeki bertambah lah sempena MAAL HIJRAH ni..

    ReplyDelete
  6. tahniah ye superb teacher. Akhirnya, yang telah ditunggu-tunggu telah dapatkan...

    ReplyDelete
  7. wah cikgu! tahniah..

    ni3 bukan 2 cerita tapi 4 cerita dlm satu entry..
    1. confirmation letter
    2. allowance will be effective sooner
    3. Pay check
    4. Family day!

    huhuhu

    Tahniah CIKGUUUUU

    ReplyDelete
  8. weeeeeeeeeeeeeeee :p tahniah cikgu. ringan2kan lah poket belanja i meatball IKEA ye hahaha.

    nnt balik dr family day upload pic byk2 eh :p

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png