Salam Aidilfitri


Terlambat, tapi masih dalam mood raya kan?
Terlupa, tersibuk, terlalai...

Jadi, Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Minal Aidin Wal Faizin.

Maafkan kalau ada terguris, kalau ade terkhilaf tingkah dan laku, terkasar budi bahasa.
Aku berbelog, korang juga begitu.

Maaf, lidah tidak bertulang.
Nantikan entry lepas raye...

Maafkan Zahir mahupun Batin.

18 Superb Comments!:

  1. selamat hari raya buat chekgu sekeluarga gak..
    heheh..lambat pun lambat la..raya kn sebulan..heeh

    ReplyDelete
  2. xoxoxoxoxo ~ selamat raya jugerrkkk. andai pnh terkahas bahasa sepanjang penulisan saya di blog or terpancoot komen hangsuang kat sini. Al-Maklum "jari tidak bertulang" bila menaipp wokeh! muhkakakkaka

    ReplyDelete
  3. kuina
    :)

    @--- Sueanne ----@
    selamat hari raya jugak tuk sueanne sefemeli...

    The Hobbit Frodo
    takdo tulang camne nk menaip??
    huhu

    green
    same2 la kite...

    imanshah
    kalau xde, ape salahnye bermaaf2an kan??

    ReplyDelete
  4. salam raya juga ckguBH, maf zahir bathin

    ReplyDelete
  5. salam...
    selamat Hari Raya..
    Maaf zahir dan batin..

    Jemputla ke rumah,....

    ReplyDelete
  6. AZANI
    same2 la kite...

    lillies
    huhu...kat mane umah??

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya cikgu....kat bandar raya sebulan..maisih belum terlambat.

    p/s - pemilik dorani homestay tu sepupu kpd bapa suami kak jie.

    ReplyDelete
  8. Salam Cikgu BH.....

    Kenyang tak makan lemang dan ketupat??
    Huhuhuhu.....

    Akak dtg nak angkut KAD RAYA yg tak sempat nak angkut nihhhh....halalkan la ekkkk.

    :) Macihhhh....

    ReplyDelete
  9. Salam Lebaran.

    SELAMAT HARI RAYA.

    Jangan lupa malam ini ... di Blog Abang Long :)

    ReplyDelete
  10. kujie
    oic...
    tak sempat nak singgah time balik sg besar hari ni...

    Zyma Saad
    selamat hari raye...
    same2....

    Abang Long
    selamat ulangtahun abang long!

    ReplyDelete
  11. salam aidilfitri cekgu bani hassim itteww..

    ReplyDelete
  12. Salam chekguBaniHassim
    Selamat hari Raya , maaf Zahir batin...
    esok dah 'back to school' ek.
    Selamat makan kuih raya anak murid...
    p/s budak kecik baju orange tu siape?

    ReplyDelete
  13. sama2 cikgu, selamat hari raya gak buat cikgu

    ReplyDelete
  14. en_me
    salam eidulfitri en me and family...

    hazeleyed
    erm, tu la anak buah saye..nabil waie

    haritz
    :)

    ReplyDelete
  15. weh,selamat hari raya! tak buat open house ka? :D hehee.

    aku minta maaf kalau ada salah silap ok :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png