Eidulfitri 2009: Entri Nabil Waie


Kenal tak Nabil Waie?
Ni la yang dok jadi model kat belog aku skang nih.
Nabil Waie atau lebih mesra dipanggil Waie adalah anak sedara aku, satu2, yang dah hampir 3 tahun.
Comel dan bijak.
Pandai bercakap, dan meniru aksi comel.
Jadi, ini antara candid Waie dengan PakNgahnye...

Cube nak buat Peace, tapi tak jadi...
hehe

Pun nak buat peace, pun tak jadi...
Dari 2 jari, jadi 5 jari..belasah je la Waie...

Dengan tok ngan wan nye...

Kaum kerabat Bani2 Hassim...
All Purple!

Jenuh mengajar Waie ber-peace2 time amik gambar...
In action!
Aksi comel dari Waie...

Entah ape2ntah...

Menyuruk di belakang PakNgahnye...yang kiut jugak...!


ps: Aku dah update sket ye yonna...
ade lagi nanti...

Aku pun not in the mood of updating la pulak...
huhu

17 Superb Comments!:

  1. adik dah sihat ke?

    post la pix terbaru dia...yg cun melecun

    ReplyDelete
  2. Kujie
    dah sihat sket kak...
    akan diusahakan picnye...kak...

    ReplyDelete
  3. terpengaruh dengan nabil raja lawak kot..

    haha

    selamat hari raya

    ReplyDelete
  4. KNizam
    erm..famili abg aku je...

    n@m@n
    erm...ye kut..

    ReplyDelete
  5. salam lebaran bro, mmg comel dan sangat2 cute anak sedare bro itu

    ReplyDelete
  6. Fly
    salam lebaran...
    budak2 mmg kene comel...hehe
    tgk unclenye laa...

    ReplyDelete
  7. bakat terserlah...digilap...membawa masaepan tg cerah

    ReplyDelete
  8. ammvoiii.. cekgu beraya purple ghiteww

    ReplyDelete
  9. Keletah diwaktu kecil memang menghiburkan.

    Tolong jawab soalan ini. APAKAH KUIH ATAU JUADAH YANG PALING DISUKAI SETIAP LEBARAN ?

    TERIMA KASIH :)

    ReplyDelete
  10. cuteeenye die..
    wat aksi superman lak tue..hahaha..
    budak2 mmg cute kan chekgu..
    so cuteeeee...

    ReplyDelete
  11. dalam hati ibu tu mesti tertanya2
    "bila la rumah nie nak meriah dengan cucu-cucu"

    hehehe...

    ReplyDelete
  12. en_me
    gittewlaar nmpknye...

    Abang Long
    erm, kalau kuih; Almond London..
    Kalau juadah, mustilah lemang dgn masak palembang...
    apsal AL tanye?

    @--- Sueanne ----@
    mmg kiut..hehe

    kuIna LadyInRed
    erm...soalan yg sukar nk dijwb tu...haha

    secangkir madu merah
    tau...terima kasih, bagi pihak...hehe :P

    ReplyDelete
  13. heee :p xpe.janji update haha.cni kan antara my fav aku hehe.

    bila ntah aku bukak blog ni terkejut aku ada 2 org budak oren dok bersilat depan pc ni hahaha. sumpah comel!

    err apa masalah beliau yang xleh buat peace ni? :p jari tergeliat eh?

    but seriusly,camera loves him la. dah la comel.

    ReplyDelete
  14. yOnnA
    huhu...tgk pakngah nye laa...
    dier ikut kekiutan pakngahnye...huhu

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png