Aku Bukan Suparman - The Lucky Laki

Inilah label gambar zaman kanak2 aku yg aku publish semalam...
Senyumlah, Kenangan Itu Telah Tercoret...









Hear Now : The Lucky Laki - Superman

The Lucky Laki – Superman

Reff:
Aku bukanlah superman
Aku juga bisa nangis
Jika kekasih hatiku
Pergi meninggalkan aku

Ayahku selalu berkata padaku
Laki-laki tak boleh nangis
Harus slalu kuat
Harus slalu tangguh
Harus bisa jadi tahan banting
Tapi ternyata sakitnya cinta
Buat aku menangis

Ulang Reff

Ayahku selalu memarahi aku
Jika jatuh air mataku
Kata ayah slalu air mata itu
Adalah tanda kelemahan
Tapi ternyata air mataku
Ternyata jatuh juga

Ulang Reff

Ayahku tersayang maafkanlah aku
Jika aku masih menangis
Masih belum bisa menjadi seperti
Apa yang ayah selalu mau
Kita berjanji 'tuk tidak lagi
Menangis karena cinta

Repeat Reff 3x

sikit trivia tentang band ni:
Band ni adalah band anak2 Ahmad Dhani Dewa 19.
Anak2nya sekarang duduk dengannya bukan dengan ibunya, Maia Ahmad selepas bercerai. Ahmad Dhani katenye tak mahu anak2nya membesar dan jadi pondan...Huhu...??
Lagu ni aku baru dengar, dan terkekek2 bile dengar. Tapi lama2 dengar boleh "masuk" pulak...
Catchy la senang cite..
Layan...


ps: actually aku nk try pakai media player tu, yang aku baru belajar dari cik chokilala itu...

20 Superb Comments!:

  1. Ahmad Dhani pikir kalau Maia yang jaga anaknya mesti anak dia jadi pondan kot..huhu..kesian2..Sepupu aku yang dah tak der ayah, dibela mak sorang2 takder yang jadi pondan pun..huhu

    ReplyDelete
  2. imanshah
    macam2 dorg nih...
    ckp je la takmo kasi bini dier bela anak2 dorg...

    ReplyDelete
  3. mkula-mula dengar anak akak. Nabil nyanyi lagu ni, akak ingat dia reka-reka saja....


    Rupanya beul-betul ada...

    ReplyDelete
  4. syok layan lagu neh..
    lirik dia memang besh..

    ReplyDelete
  5. comel betol lagu neh. heh. boleh goyang2 kepale ke kanan ke kiri :$

    ReplyDelete
  6. La ko sebelah pompuan rupanya! Lebat rambut ko masa tu ya hehehe

    Aku ingat si Moohan tu ko ngeh3x

    ReplyDelete
  7. xiiinam
    hhehe...mak saya pun igt saya saje2 reka lagu nih...
    dok selalu memekak kat umah...dier igt saya yg saje2 reka, saje2 nyanyi...

    ChekguSekolah
    syiok ye??
    mmg!

    kuIna
    tu ar kak...tau xpe..

    Nadia Yuna
    kalau cikgu yg headbang ke kirikanan mmg la nmpk comel..kalau org lain belum tentu nmpak comel kut... haha

    Yunus Badawi
    sampai ati igt aku yg india tu YB..huhu
    ko pun salah teka la tu...haha

    ReplyDelete
  8. hhahahaa... aku sangat salah teka......

    er lagu tu ms mula² dgr, rs cam gampang! lama² dgr pun still rs sama.. cuma dah leh accept untuk telinga aku dgr, rs still sama

    pondan??????????

    ReplyDelete
  9. zonaku
    erm...takpe, cube teka lagi lain kali...
    takleh masuk gak ke lagu nih??
    ok laa...
    simple yet mantop...

    erm, maybe budak yg dibesarkan oleh mak shj akan jadi lelaki lembut barangkali...entah laa...

    ReplyDelete
  10. Salam Cikgu BH.....

    Gambar lama....memori lama ekkkk. Tp ttap sweet. :)

    ReplyDelete
  11. Zyma Saad
    salam newcomer...
    sweet la jugak...

    selamat dtg ke sini...tq...

    ReplyDelete
  12. hahah betol la tekaanku....cekgu bh adalah yg sebelah amoi tuh

    ReplyDelete
  13. hahaha pandai tul posing ...

    siap senget2 lagi kepala tuh ...

    ReplyDelete
  14. razifembi
    haha...aku wannabe model kut...haha

    ReplyDelete
  15. secangkir madu merah
    pandainye dier tekaa...

    ReplyDelete
  16. aderk! betul membuek an den terduduk ....

    tersenyum.. geli hati pun ada..

    tapi apa2 hal, ya asyik dong!

    wakakakak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png