Karam Singh Walia pun poco-poco ape...!

Ape, ingat chekguBH je ke yang tau Poco-poco nih?? KSW pun pandai jugak tau...
Jangan cepat tak percaye...
sampaikan KSW dengan bangganya mendabik dada sebegini:

sambil tangan dihayun ke atas dan ke bawah ala2 KSW,
Sendri yang tak pandai menari...
Salahkan lantai yang jongkang-jongket...
ahaks...
Haha, saje je nak pinjam fofulerities KSW aka Karam Singh Walia ni...boleh kut...?

Erm..untuk entry ni, aku embedkan playlist poco-poco yang kami buat Sabtu yang lepas. Cameraman yang baik sungguh hati merakam aksi poco-poco kami ni ialah cikgu Azwar yang dark-sweet itu...hehe...

Gambarnya agak sharp, sebab pakai camcorder mahal...almaklum laa....
BTW, thanks again cikgu Azwar... :)

Layan je laa...
Kalau nak belajar poco-poco, tak pastila boleh ke tak...Tapi belasah je laa...
Ade jugak 2-3 blogger yang dah berjinak2 dengan poco2 nih....Macam fiezabaiduri, ckLah dan beberapa lagi kalau aku tak silap...

Enjois....!





Actually, aku tak master sgt pun Poco2 ni, aku tau sket2 jea...
Tu pon lepas aku belajar kat maktab dulu. Selebihnye aku belajar sendiri thru youtube je...
Superb tak aku?? hehe...

Perasan...
Macam bagus je...poyo!
Aku bajet macam pandai jea...yang penting aku konfiden je laa...dan aku ajar yang simple step je actually...hehe...

Tapi korang tau je laa..aku ajar orang besar ni, mak-pak budak, so tahap keberkesanan dan kebolehserapan tu agak perlahan...
Mak aku cakap kalau orang yang lambat pickup, lambat masuk ilmu dalam kepala ni; BENAK!

Hehe...takpe laa, yang penting gile mengeluarkan peluh yang bergelen2 pagi tu kan??
Aku pun naik semput, mengah...hehe...

Tinggal luse je aku nk intterview nih, cuak jugak...
Kene doa lebih sket ni, mintak2 dapat interviewer yang tak skema...
Huhu



32 Superb Comments!:

  1. interview? eh ko interview ape weh??

    ReplyDelete
  2. aduhai apesal pg ni bukak blog ko byk pulak nk komen hahaha.

    btw,good luck cikguuuuuuuuuuuuu! wish u allthe best :)

    ReplyDelete
  3. apasal blog nie berjongkang-jongket...
    ooooo tuannya sedang berpoco2...

    ReplyDelete
  4. yOnnA
    takpe...aku tak kisah org byk komen...
    lagi aku suke...lagipun ko mmg gitu kan??hehe

    aku interview utk pengesahan jawatan, tu jea...

    kuIna LadyInRed
    huhu...

    ReplyDelete
  5. blog ni bleh diangkat sbg blog yg mempromosikan tarian poyo² eh! tarian poco². bravo bro!

    ReplyDelete
  6. Mr PenyuBiru
    haha...ye ke??
    aku bese je laa...
    saje nk tayang kecanggungan kami berpoco2...

    opocot!

    ReplyDelete
  7. begitu tekun aku menghayati tarian poco2 ni...
    camni rupanya.. aku bygkan ada la gelek2 sikit.. hahahaha..


    gambar mmg lawa.. sharp..

    .
    .
    .
    .
    .



    berapa kilo dah turun??

    good luck utk interview nanti eh :D

    ReplyDelete
  8. ku tak sempurna
    kalau ade gelek2 mmg aku serender laa...
    mati patah pinggang...dah terjejas performance aku nnti...hehe

    erm, turunnye 2 kilo...tpi naik balik 4 kilo...
    haha

    thanks for the wishes :)

    ReplyDelete
  9. Teringat tahun lepas pernah ke sekolah ini. hurmmm...

    btw tarian poco-poco seronok...

    =)

    ReplyDelete
  10. SRISUFI
    pernah mai sekolah saye ke??
    ade ape??kursus??

    ReplyDelete
  11. cikgu t-shir kuning saat ke 0.32 tu ada bakat.

    opppocot!

    ReplyDelete
  12. salam


    nampak macam seronok jer ..

    ala ala dancing jugak nie

    ReplyDelete
  13. Kujie
    eh-eh...
    sempat melatah yea...
    ekekeke
    mmg si baju kuning tu berbakat...
    next time, saya akan panggil dier pulak ke atas stage...tak pon ganti saya je...huhu

    pB
    erm...ye la kut...
    pasal kenen2 tu, tuan punye bdn senyap je la kak...
    camne ek??

    ReplyDelete
  14. Baru ckLah tau...
    Selain minat poco-poco...kau juga peminat KSW.....har...har...har...

    ReplyDelete
  15. xiiinam
    tau xpe kak..
    ni tgh menuntut ilmu keperibahasaan dari dier la nih, heheh

    ReplyDelete
  16. Balenggang pata-pata..
    Ngana pe goyang pica-pica..
    Ngana pe bodi poco-poco .. kehhh

    ReplyDelete
  17. teringat satu dinner dulu..
    big bos pempuan menari pocopoco..
    lepas tu dia tarik semua yg hadir ke depan..
    nasib baik zino sempat nyuruk hehe

    ReplyDelete
  18. Yang pasti ... tarian itu memang menyihatkan.

    ReplyDelete
  19. zino
    Tak aci nyurukkk...!

    Abang Long
    betol2...betol tu abang long...asal peluh kuar oke la tuh..

    ReplyDelete
  20. dah ready ke utk interview?
    selamats

    ReplyDelete
  21. poco poco... hehehe... pernah buat sekali jak dulu... best gak!!

    ReplyDelete
  22. Suka poco2 sbb bergerak satu badan...pernah jd 'trainer' atas permintaan kawan...tp lps tu tak nak dah....ponek den!

    ReplyDelete
  23. perghhhhh betul2 cikgu superb la ko
    menarik gak poco2 neh aku tengok. hehe :)

    ReplyDelete
  24. kire cikgu sekarang ni pakar poco-poco la...
    kekeke.. tapi aku lebih suke senamrobik
    dari poco-poco. mungkin sebab aku suke muzik
    dance dan techno yang dibawa untuk menarik
    dalam acara senam robik.. series aku akan
    bererobik sampai berpeluh.. mule mule malu..
    then selamber badak pg betoi-betoi frontline
    dekat stage... hahaha...

    lagi best kalau ade 3 4 orang kepala sempoi dok layan sekali senamrobik bergeng... sure bleh jadi joget lambak.. hadoi ai.. tapi itu dulu. sekarang ni aku tak bererobik.. cume beralih kepada futsal plak. permainan yang berisiko kuku ibu jari kaki akan tercabut. dalam 2 bulan mesti sekali ganti kuku ibu jari aku... kekeke...

    addict betoi kan... what ever jer la chekgu. yang penting aku mintak maap sebab suke comment off topic.. kekeke~

    ReplyDelete
  25. good luck bro!
    i believed u can fly eh! flying colours.

    ReplyDelete
  26. Zamz
    lorr..join la skali...
    ape brg tgk jea...

    bjorx
    thanks...

    Adry
    try la la ad...
    syok woo..

    DUN Behrang 2020
    waa...ade talent la nih??
    leh kite duet skali nnti...hehe

    KNizam
    eh, ni bese2 je nih...

    Mr. Azman @ Kreuger
    takpe off topic..
    tak kisah sgt pon aiman...
    masing2 kan ade minat masing2...

    Mr PenyuBiru
    tq...

    ReplyDelete
  27. ChekguBH,

    Harap dapat kongsi pengalaman temuduga SPP ni. Saye baru dapat panggilan temuduga SPP 10 Jun ni.. Harap dapat membantu. Thanks.

    ReplyDelete
  28. ░♥si lampu neon♥░
    aik..belom laa...sehari lagik..

    haritz
    huhu..belajar laa..

    muzem
    insyaAllah muzem...nnti aku publish entry khas ek??

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png