Kekalkan Kehangatan Itu!


A big hug, from the bottom of my heart
source: flickr.com

Salam semua. A big virtual hug dari aku, takleh peluk betol2, dosa...haha

Terima kasih atas reaksi korang semua. Semua reaksi dan respons untuk 2 post aku sebelum ni. Aku pun tak terlarat nak melayan komen yang ternyata membina dalam isu Pelamin AnganMu Musnah dan The DOs dan DON'Ts tu.

Dari komen sependek beberapa aksara, sehinggalah ke beberapa kajang aksara. Terima kasih. Segala luahan yang diutarakan memang kritis dan kreatif. Memang two thumbs up laaa!
Jugak terima kasih kepada beberapa blogger baru yang sanggup singgah dan memberikan pandangan mereka dan campur tangan dalam kisah picisan hidup aku. Aku hargai sungguh.

Nak sebutkan kat sini, kalau ade yang tak tersebut nanti terasa pulak yang lain. Yang penting aku nak ucapkan terima kasih kepada mereka2 yang disertakan dengan button nih. Kalau sudi, silalah amik ok?



Sila klik kanan dan " save image as..."
dan tempek la dalam blog anda kalau sudi. Tanda hati aku.

Sorilah kalau korang rase macam pernah nampak button ni sebab ini pun button recycle yang pernah aku bagi dulu. Jangan mengade2 nak malu2 pulak ye, sebagai tanda apresiasi aku.

Harapan aku supaya semuanya akan berpanasan hingga ke petang dan tak hujan di tengahari. Semoga kita akan dapat memanjangkan ukhuwah kita dengan saling komen-mengomen antara satu sama lain dan saling dukung-mendukung...ok?

Dan nasihat aku kepada blogger baru, teruskan menulis. Jangan berhenti di tengah jalan. Walaupun sindrom "M" tu kuat mencengkam sanubari, tabahkan hati. Aku pun pernah alami bende yang sama.
Haha, aku dah pesan cam mak nenek lak nih...

Kepada abang2 dan kakak2 blogger SKS24 United, bawak2 la update blog tu yea. Semangat mau besar, baru idup SKS24 Bloggers United kan?

Huhu...

Yang Benar,
Blogawan picis yang berangan jadi superb dan tip-top.

ps: Minggu ni lengang sikit, sebab budak2 semua sedang menjalani Ujian Bulanan 1. Budak2 tak ape2 pun, cikgu yang terlebih nervous bile dorg nak periksa. Biasa lah tu!
Lengang tak lengang pun, keje tambahan tu masih ade...selagi tak tutup mate, keghoje, keghoje, keghoje...




27 Superb Comments!:

  1. hujan2 sejuk mcm ni..mmg best dpt peluk


    hehehehe....ngeh!

    * nak kena offline cari 'bantal peluk interaktif'

    ReplyDelete
  2. Kujie
    wahwah, BIRU sungguh akak malam nih...
    mentang2 la sejuk...
    haha

    ReplyDelete
  3. Hehehe..akulah blogger baru dan baru pandai2 menyinggah itu..
    cikguBH,maafkan andai komen dari saya itu tidak menepati cikguBH..
    Saya hanya cuba menyelami watak..:s

    ReplyDelete
  4. Faris Ibrahim
    huhu...selagi aku tak delete komen tu, maknenye komen ko ok la tuh...
    aku pun open, nak komen, walaupun pahit atau kelat, aku telan je laa...
    ko tgh pegang watak ape ni faris??
    watak nenek kebayan ke?? haha

    ReplyDelete
  5. ucapan aku, trskan berblog sampai tua jd grandpa, hehehe

    ReplyDelete
  6. hangatnyer kat sini
    sampai demam aku. hehe :)

    ReplyDelete
  7. ape peluk2 laki pompuan nih..haramm tau! laki bini xpe.. anyway..thanks 4 the badge gak ker tuh..hihi..yey yey dpt badge besor

    ReplyDelete
  8. Muslimahsolehah
    dah dpt badge tu, pgi sekolah esok pakai ye...
    jgn lupe...
    haha

    ReplyDelete
  9. aku terima pelukmu itu seadanya....muahhh :x
    *honestly,aku dah lama x ke sekolah...blog ang just imbau balik semua kenangan2 sekolah yg samgat manis itu...soooo ssswwweeeetttt!!

    ReplyDelete
  10. ~attahrel~
    aku sekadar bercerita apa yang berlaku, sekurang2nya terubat rindu org2 yg nostalgik mcm hang nih..
    tenkiu..

    ReplyDelete
  11. sy yg menurut perintah,
    *terharu* :o

    abeh bebudak tu exam adlah tidak best
    kena kejar time submit markah
    kalau soklan subjektif lg penin kpale
    (owh ayat macam pengalaman doploh taun plak :)))

    ReplyDelete
  12. erk, nama fiezabaiduri de jgk kat situ.
    terima kasih..
    bai hanya memberi sepatah dua kata.
    aduh, terharu pulak.

    apa-apapon, all the best!

    ReplyDelete
  13. mademoiselle azieshakespeare
    tau xpe...
    paper aku lambat lagi..jumaat ni...
    jenuh la nk menanda...

    fiezabaiduri
    ini je yg boleh dibagi pon...

    Jard The Great
    terharu ke??

    Adry
    u r welcome...

    ReplyDelete
  14. kasih sayang antara ibu dan anak...memang begitu le..(kecil2 nak peluk mak bila dah besor salam pun dah malas...harap jgn begitu)

    anak zue pun tengah ujian...ari ni periksa BI dan MM.

    ReplyDelete
  15. err.. ada juga nama saya ya...
    saya komen juga berdasarkan pengalaman...
    sbb org rumah saya juga cikgu

    tu yg banyak tahu
    cubit paha kiri paha kanan rasa sakit :)

    ReplyDelete
  16. mmg seronok berblog ni,paling kurang ada teman tempat berkongsi cerita dan dpt juga saling mengambil berat..still keep in touch giteww..hehe

    thanks for the badge,nnti saye letak di blog..
    take care chekgu BH..! ^_^

    ReplyDelete
  17. peluk lelaki okay aje kan..
    peluk pompuan je takleh..
    ke boleh kalau beralas???
    hahahah!!!!

    ReplyDelete
  18. amoi cantekkkkkkk
    *walaupun BH bukan amoi, tetap aku nak nyanyi lagu nih

    ReplyDelete
  19. yeayyyy dpt batch.

    teringat time praktikal dulu. bagi batch yg 1 hengget tu kat bdk2 tanda ingatan.. huhu.. mengimbas kenangan lama...

    anyway cikgu BH, thanks a lot.
    dan teruskan menulis.. nak tau nape? dpt gak la cikgu2 baru mcm kami ni dpt ilmu serba sikit dlm melayan kerenah kanak2 ribena.. hikhik!

    kata TAK NAK pd penyakit M !!!

    ReplyDelete
  20. zue
    didik anak zue elok2 ye??

    Ir. hydir
    kalau cubit pipi kanan?? rase tak pipi kiri??

    Nadine Zuharra
    take care 2 u too...

    Neeza Shahril
    haha...
    beralas pun terasa jugak la kak kalau ngn pompuan nih...haha

    penyapubaru
    lantak laa, nyanyi! janji puas hati...

    NuR
    Katakan Ya pada penyakit R! haha

    ReplyDelete
  21. haha cikgu BH..

    mcm rentak dlm iklan yakult je...

    ReplyDelete
  22. NuR
    haha, sangat kebetulan...
    tak teringat pun aku...huhu

    ReplyDelete
  23. kenape komen aku tadek kat sini hari tuh?
    uik... pelik sungguh..

    ape ape pon.. aku ucap time kasih untuk
    badges yang hang bagi ni... aku nak tempek
    kat blog aku. nanti aku sediakan ruangan
    column untuk award dan badges yang kengkawan
    bagi wokeh.. thanks checkgu.. semoga cepat
    ke jinjang pelamin.. muahaha~

    *saje kasik hot!

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png