MPV Proton Lagi...???

Aku tak sempat nak update kisah hidup...Kononnye kisah hidup..
macam la orang nak tau sangat kan??

Lagi pun aku bukan shiapa2...
Aku bukan blogger tersohor seperti mereka yang dah sedia tersohor..
Aku hanya cikgu picisan...Aku sedar tu...huhu..




Okla, aku bagi korang layan je gambar MPV Proton yang belum bernama ini.
Dan Proton masih berahsia tentang features, design etc pasal MPV sulungnya ini...

Sebelum ni aku dah buat entry pasal MPV Proton ni, tapi ura2mmg cume ramaln belaka...Pandai2 je dorang ni...
Aku tatau ape2, aku sampaikan je...
Huhu
Jangan indah khabar dari rupa dah la ye??


Jangan jadi senasib dengan Juara yang sangat tak ergodinamik dan ibarat "peti ais" berjalan dah la ye...huhu...

Aku tinggalkan tanda soal besar ni...
Esok atau luse, aku update lagi banyak ye...

Which color favor u???
Aku suke hijau atau solid hitam tu...


Dah aku akan lawat blog member2 kesayangan yang sentiasa tak jemu menjenguk blog aku yang berangan superb ni je...
Tunggu yea!

Dan thanks to cikgu Al-Husaini yang ringan tulang dan berbesar hati nak bagi award maya ini...
Terimakasih...

ps: kadang2 jadi buat2 sibuk ni, menjemukan...
Masa untuk anak bini diri sendiri pun macam tak ade...
Benarlah (kut?) bidalan GURU LILIN tu...
Gasak!

23 Superb Comments!:

  1. kalu bikin, juara pun nampak cantik.hehe

    err..ade plan nak beli mpv proton ke? bleh la kami tumpang test drive.hehe

    ReplyDelete
  2. Mr PenyuBiru
    bikin ape encik penyu?? bikin susah ke bikin malu je...haha...
    takdela plan nk beli ke ape, aku pun nk tmpgtest drive gak cam ko...haha

    ReplyDelete
  3. waaaaaa...ade MPV!

    tp aku berkenan dgn 4 W D le... hehe.. Proton akan kuarkan 4WD tak ek?? hehe

    ReplyDelete
  4. lambat juga menanti MPV proton ni kuar,rase2nye bulan 3 ni kn..harap2nye cantiklah MPV buatan M'sia..dgr2 ade buat pertandingan cipta nama dulu..ntah siapela yang bertuah dapat mpv ni free kan..?hehe

    ReplyDelete
  5. kalau betul mcm ni aku mesti tangkap satu cikgu

    ReplyDelete
  6. Okeh Tokeh...
    Kasi MPV Proton satu...saya mau kaler black...!!


    psst: Sibuk sangat kan BH, dah bukak sekolah ni....

    ReplyDelete
  7. i vote for red kalerrrrr..
    lawak toi tang peti ais berjalan tuh...
    dulu aku ingat washer machine sape la yang kene tinggal kat tengah2 jalan raya hahahaha

    ReplyDelete
  8. entahla.. macam takde kelainan dari MPV lain2 je..
    macam takde konsep sendiri aje..
    hahaha!! biar lantak la akak kutuk...

    ReplyDelete
  9. wow!!! lawa gak mpv nih...agak2 bape ey harga die?

    ReplyDelete
  10. black one, the real superb http://kendhin.890m.com/emoticon/wow.gif

    ReplyDelete
  11. macam honda stream tewwww.. memang mancongkammms..

    hi chekgu BH tewww.. salammms dr me dikejauhannnns..

    ReplyDelete
  12. Juara memang kurang ergonomik..mungkin Proton nak save bajet time nak kuar Juara tu...

    MPV proton ni not bad lar...kacak...suka warna putih...hehe

    brapa harga kira-kiranya erk? kalau RM 80000 - 100000 lebih, erm..better beli honda city baru alang-alang..lagi smart...hehe

    ReplyDelete
  13. huhuhuuh...
    aku ade dapat email ni...
    bile la agaknye nak dapat beli ni eh?

    ReplyDelete
  14. nampak lawa... qualiti tak tau lg camana...

    kereta buatan mesia,faham2 je la...

    ReplyDelete
  15. salam kenal..

    cantik ka MPV tu ada ke gaya2 juara dulu tu ? ha ha.. harap jangan buat silapa lagi..

    ReplyDelete
  16. okla tu rasanya lagi murah dari mpv2 lain..

    ReplyDelete
  17. aku mls ar nak komen bab2 kereta nihhh... oitttt... aku pon mls laaa nak update.. huhuhuhuhu.. dah byk tertinggal blog koranggg.. sadiss jaaaa :(

    ReplyDelete
  18. wei BH..
    memang cool design dia..
    tergila2 kan lak budak MPV proton neh...
    cun!

    ReplyDelete
  19. KNizam
    erm...blom...mcm bese, spekulasi lagik...

    ReplyDelete
  20. Jard The Great
    4wd amik kembara je laa...wokeh??haha
    tu made in malaysia gak tu...haha

    Nadine Zuharra
    erm...ape agak2 namenye ek??
    kasi name senonoh sket ok laa...

    haritzer
    wokeh, siap!

    xiiinam
    aka mau kaler itam ka??
    wokeh! nnti saya kasi anta sama aka pnya ruma...
    ammak!

    juelee
    adik manis mau kaler merah ka??
    wokeh...saya kasi hantar juga sama rumah adik manis...

    Neeza Shahril
    huhu..sian proton, akak kutuk...
    haha

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png