Two Too Short Story. Oh yeah, a short one.

Ini kisah pendek.
Just take it as a non-commercial break.
Kalau gambar tak jelas sbb terlalu cinoni, klik pada gambar. Maka besarlah ia, okeh?

Entry Uno


Anak buah aku, Nabil Waie menunjukkan minatnya pada muzik, dan komputer.
Terhangguk2 dan tergeleng2 kalau dengar lagu yg berirama rancak.
Head-banging???
Kemain lagik yea...
:pandaGeli_14:


Entry Duo


Pokok kaktus-ku tersayang yang aku beli sementelah singgah di Cameron sbg buah dada tangan selain berbondong2 teh dan strawberi masam segar dari ladang...
Ade di post ini kalau tak ingat.

Semalam di Cameron Highlands.
Ada apa dengan Cameron Highlands?

Kalau entry pasal cactus ni, yang ini: That so-called hobby!

Bukan ape, just nak kabor yg pokok tu dah berbunga...Musim bunge agaknya kat Padang Mahsyar Pasir, tempat asal usul tumbuhan ini..

Hati aku berbunga tatkala ini, semekar bunga kaktus ini...:pandaGeli_08:

*edited
Layyyann....


14 Superb Comments!:

  1. pokok kaktus ittewww out of focus tewww cekgu.. ahaks

    ReplyDelete
  2. kecik² dah minat muzik. tapi budak² mmg cengitu

    ReplyDelete
  3. comel la nabil nie..

    aku tercari2 gak kaktus yang ader bunge cenggini tapi aku selalu jumpe yang gersang je tanpa bunge...

    ReplyDelete
  4. en_me
    haha, itulah mslh klau pakai N70 je en me ooiii...

    Jard The Great
    errr...anak buah saye...
    saye baru plan nk ade bini...huhu...

    Mr PenyuBiru
    kene bimbing ke jln yg btui je laaa, kn???

    ReplyDelete
  5. Wah wah.. bdk kecik ni bole jd hebat kalu masuk saluran yg betul.. :)

    ReplyDelete
  6. juelee
    err...aku pon tkjut gak tetiber kuar bunge nih...
    adakah ini petanda???

    smaelz
    btol2...aku stuju...

    ReplyDelete
  7. angguk2 geleng2! suruh anak buah hang mainkan lagu ahli fikir! kohhkohk!

    ReplyDelete
  8. ada bakat tu...

    ehhh pokok 2 asal dr gurun kedah kot!

    ReplyDelete
  9. iEn
    haha...

    kuIna Jentayutiara
    ikut pakngahnye laa...
    gurun kedah byk kaktus ke kak?? :P

    ReplyDelete
  10. weh gilaa la entry hang ni!
    padang masyar! HAHAHHAH
    aku gelak tak hengat.
    siot je!!

    aku ni kalau bela pokok kaktus,
    mmg aku biar lantak la :p
    bagus2..
    teruskan tradisi menjaga alam sekitar :p

    ReplyDelete
  11. yOnnA
    aku pon biar lantak gak kdg2...
    antara hidup ngn mati je kaktus aku nih.. :P

    ReplyDelete
  12. hoho.. kaktus yang menawan warna bunganya.. ntah bilela kaktus kat kebun ecah tu nak berbunga jugak.. hak3x.. pokok naga pun dari kaktus jugak kan..?

    seronok kan layan kerenah budak-budak? Nabil tu ada bakat tuh.. hahaha!!~ :D

    ReplyDelete
  13. Ecah
    kalau bunge pokok naga lagi meletop..lawa lagi..
    skali skale layan budak, ok laa.. :))

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png