Prosperous Times Are Back!


Nak promote free tak bergaji nih.
Jom layan hidangan setahun sekali nih?
Bukan ape, cik Jue ni la yang dok sebut2 pasal bende ni...Meleleh ayak liuq aku tau...

Aku dah terlalu lame mengidam nak makan benda Allah ni sejak kewujudannya di muka bumi nih.
Dah banyak kali terlepas peluang sebab kekangan lain yang entah ape2 entah!

The Original Prosperity Burger is mainly consists of beef.
Sebelum ni actually ade varian lain for the patties iaitu Chicken Prosperity Burger, itu pun last Chinese New Year.


Itu pun aku tak sempat nak merasa. Sebab last time aku nak rase, dah abis..memang kempunan abis mase tuh. Kalah orang pompuan mengidam mengandung anak sulung. Tido termimpi2, mandi tak lena, tidur tak mimpi basah.
Jangan mati mata terbeliak sebab mengidam Prosperity Burger ni dah la ye

Kali ni McD pelbagaikan varian Prosperity Burger ni dengan single and double patties.

Jom carik McD hari ni gak!
Layann...




Big Mac Chant's Winner.
“Two All-Beef Patties,
Special Sauce, Lettuce,
Cheese, Pickles, Onions
On A Sesame Seed Bun!”

27 Superb Comments!:

  1. aku pun tak sabar nak makan neh. dah lama tunggu, dari awal tawun lagik.hehe

    ReplyDelete
  2. uk uk ari ni cam nak pergi mcD jerrkkk.. setahun skali bru ade prosperity.. tahun ni gempak lak ngan double prosperity.. must try!!~ :x

    ReplyDelete
  3. Fly
    selamat fly!

    Mr PenyuBiru
    aku bru nk merasa...tp sedap kut...

    Ecah
    pegi jgn tak pegi!

    ReplyDelete
  4. aku hangenzz betol laa.. mcd sini tak halal lol..

    ReplyDelete
  5. CriticalThinker
    huhu...ko kt obersea ek?? ko makan ati je la am...
    heheh...

    ReplyDelete
  6. chekgu pun terpengaruh dengan iklan ye.. hehehe..
    akak tak lah minat sangat prosperity burger ni.. rasa cam daging black pepper aje.. ;)

    ReplyDelete
  7. aku awal2 dah santap prosperity burger tuh hahaha

    ReplyDelete
  8. Neeza Shahril
    saye blom pnh makan lagi..tu yg nk ry tu kak...
    mcm sedap...
    seumur hidup xpnh try... :?

    zamz
    aku je yg seloww...

    ReplyDelete
  9. jom makan!
    erkk dwet dah habes..
    tunggu gaji je la..

    ReplyDelete
  10. ni aku nyampah niiii...aku musti nak makan. aku suke sgt makan mende ni

    ReplyDelete
  11. cikin da rase prosperity burger tu
    best yg amat sgt
    die nyer black pepper tu mmg kaw la rase
    mmg sedap ah :s

    ReplyDelete
  12. juelee
    lor...suh la cik abg banje... :)

    oRanGeLiLY
    aku xpnh try lagi nih...
    nk pekena gak beger nih...

    ✖cikin✖
    tu yg aku nk rase nnti..
    jgnla gitau, xseprais...hehe

    ReplyDelete
  13. ha'ah kat sini tak halal....takpe la nampaknye daging korban yg ada tu,boleh buat burger sendirik...

    ReplyDelete
  14. cikguzue
    susah gak ek kalau dah xhalal..
    kene buat sendiri la kut, blajar buat homemade burger dari martha stewart atau rachael ray heheh...

    ReplyDelete
  15. Buat burger sendiri pun sedap. Pakai tepung KFC. Celup dengan sos kentang.

    ReplyDelete
  16. cikgu. saya dah makan :) saya tanya mr.snm. "erm..sedapnya daging dia..daging korban ke hape?" :))

    ada add-on dessert McFlurry Orange. Yang tu saya suggest, x pyh beli sbb kureng ckit rasa dia. Saya ingat manis, tapi pahit la. Kalau orang lain punya lidah, saya tak pasti la kan.

    Gaji 18 ni cikgu :) so, jgn lupa grab ur prosperity!

    ReplyDelete
  17. [S]itie [B]Um [B]Um
    Saya akan suke!

    Abang Long
    kalau pakai tepung kepsi, jadi ayam goreng kepsi laa...bukan beger...hehe...
    sos kentang cmne nk buat abglong??
    hehe..
    cam sos whipped potato tu ke??

    snm
    baik lin, nnti saye cube..dah lame mengidam sgt2..
    xyh tunggu gaji pon xpe, tak mahal mane pown kan? :)
    Suke la tu en snm banje ye??

    ReplyDelete
  18. ammvoiii sonoknyerr cekgu ittewww..

    ReplyDelete
  19. betul2.. xmahal mana setakat rm30 dengan DOUBLE PROSPERITY satu set. mcflurry oren yg kureng sedap. tuka air jd hot coffee. yg tu order 2. rs mcm MAHAL GILE plak prosperity sbb saya dgn Mr.SNM sejak kawan dari tahun 2000 smpi skrg, dah kaji harga prosperity ni. hihihik :D masa kami sekolah dlu, x de pun cecah rm10. yg ni saya terbuntang ckit bijik mata. isskk..tp takde saya makan kaw2 full satu set..cmne nk SLIIMMM??!! :))

    ReplyDelete
  20. en_me
    seronok donia saja...

    snm
    uiks...mahal gak la tuh...
    satu set for 30hingget??
    tgkla nnti...
    thanx ye info..

    ReplyDelete
  21. cikgu..mksud saya...lbh kurg rm30 tu skali dgn mcflurry oren, 2 hot coffee, double prosperity one set..

    ReplyDelete
  22. snm
    huhu...ape2pown, dah kenyang dah pown...

    zonaku
    nak ke??
    takleh!

    ReplyDelete
  23. hehehe saat2 yang dinantikan ....sedapnya

    ReplyDelete
  24. Sayang_Liedz
    dah sampai dah saatnye...
    dah konyang pon... :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png