Maafkan Saya...

Entry pendek dan ringkas.

Maafkan aku sebab aku tak punya banyak mase sekarang ni, bukanlah sibuk, tapi buat2 sibuk je...
Memang sibuk skit...
Itu dan ini. Almaklum, aku ni penjawat jawatan awam yang berkhidmat dengan budak2 yang belum sempurna taakulan nya...

Maafkan aku, kalau entry sebelum ni mengusik jiwa korang semua.
Bukan apa, even binatang dan kami dah lama hidup "bersama"...
Aku tak berniat pun, cuma ingin berkongsi.
Terima kasih. Terima kasih kerana bersimpati.

Kalau ada masa terluang akan aku kunjungi rumah2 korang semua ye..Janji!

18 Superb Comments!:

  1. salam,
    oo sibuk ke? takpe...take your time. kerja cikgu memang sibuk. (atau buat2 sibuk...hehehe)

    ReplyDelete
  2. aku br nk suro ko update hehe..

    rindu nk gelak2 bace entry ko :)

    takpe2 take ur time ok.
    take care dude :p

    ReplyDelete
  3. salam cikgu..sedih betul ngan arwah si bobot...walaupun seekor kucing cuma...

    sibuk..ya masa seakan tidak pernah cukup

    ReplyDelete
  4. sibuk beribadah takpe cikgu.. (kerja tu ibadah jugak kan..)

    jaga diri ya... ada masa update la...

    ReplyDelete
  5. takpe..cekgu sibok memberi ilmu kan?
    respek cekgu!

    ReplyDelete
  6. Biasalah hujung tahun..semua cikgu cikgi sibuk nak siap segala mak nenek lapuran sebelum cuti...

    take ur time cikgu

    ReplyDelete
  7. Kadang2 kita tak dapat nak update blog dan tak sempat nak bagitau yg kita sungguh bz time tu...

    Time2 macam ni la gune nye twitter dan sebagainya... sebagai pengganti diri....

    Latest blog Ole-ole dari @LiYaNNuaR: Edisi Jalan-Jalan Cuci Mata

    ReplyDelete
  8. takpe .. saya pun sibuk gak, baru hari nieh berkesempatan nak berkunjung lagi .. take ur time ok :)

    ReplyDelete
  9. Tuan rumah.. ada hal penting sama kamu.. apa email kamu ya?

    ReplyDelete
  10. abang abang ittewww, nanti kalo dah hilang sengal sila update blog lagikkks.. volleee gittewww

    ReplyDelete
  11. huhu... aku pun sibuk sebelum ni.. tu yang jarang masuk sini.. huhu


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  12. take ur time cikgu... alamdulillah, saya dah abih tempoh kesibukan tu.... ngan final exam, BTN n bagai2 lagi.....

    ReplyDelete
  13. Cikgu..sibuk lg ker?dah nk cuti dah nie..hehehe

    ReplyDelete
  14. tak pe tak pe...nanti ada masa terluang buat en3 yg gempak...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png