PPSMI Phase VI, SMT Shah Alam (Part Uno)

Aku pernah kate nak update tentang KURUSus yang aku pi hari tu...
Kat sini aku upload compilation of the pictures je laa..
Nak tau citernye, klik SINI atau pun It Comes to An End. ye taulan ku sayang...
Uweek....
:pandaGeli_17:
Kalau anda rasakan yang imej ini terlalu cinoni, klik imej untuk paparan lebih "nikmat"
Suasana dalam kelas...Semua tekun ni, yang pura2 tekun pun ade gak, sebab nak masuk kamera...


Kalau anda rasakan yang imej ini terlalu cinoni, klik imej untuk paparan lebih "nikmat"
Makan Time....Makan jangan tak makan...

Kalau anda rasakan yang imej ini terlalu cinoni, klik imej untuk paparan lebih "nikmat"

The closing ceremony, aku la MCnye...Tu pon main terjun2 je....Tak well prepared..
Poyo je...suara tak semacho Mahadzir Lokman ade hati nak jadik MC

Terima kasih kepada tenaga pengajar dan facilitator....
:pandaGeli_19:

12 Superb Comments!:

  1. penat aku carik2 selame ni mane aku nak komennnnn...cehhhhhh

    ko jadik MC? err..pikir jap pikir jap..heheh

    ReplyDelete
  2. oRanGeLiLY
    Hahah...
    nie dah jumpe link nk komen ke blom??
    hang kene pakai spek kut...
    huhu..
    kang aku boldkn lagik laa...

    takyah nk bygkan aku jd mc camne,mmg superb...!
    aku kan serbaboleh, versatile...
    hehe..
    tgk gambar tu dah tau...

    ReplyDelete
  3. salam...

    accidentally "menjejakkan" mata ke blog ni thru farahish's blog...

    cuma nak share something related to this post...

    i've been there..done that..hehe the PPSMI course tu la...as a trainer.. cuma bukan phase VI and bukan kat shah alam..

    mmg pengalaman yg menarik bila mengajar cikgu2 nih..yes they are friendly..plus banyak cakap..haha yela dah mmg keje kat skolah pun bercakap kan.. rasanya the right word is peramah kot..:wink:

    lagipun maklumla masing2 dah terlepas dr stress beban keje kat skolah buat sementara.. mcm2 perangai la ada.. hehehe..

    and byk gak la yg dapat di share ngan peserta2 kursus lepas.. including benda2 yg out of the agenda..wupss..

    Kesimpulannya : BEST!

    ReplyDelete
  4. haa..
    ringan dah blog ko :p
    ade feed lak tu.
    ahaha bagus2.
    tak sia2 aku komplen kan :p

    adeh la gambar kecik2 konet :p

    aku mmg xde talent nk jadik mc,
    gugup seh depan org ramai :p

    ReplyDelete
  5. minggu lepas tak leh komen , tatau ngape..kak jie hntr msg kt mybloglog...

    ReplyDelete
  6. wah!! sakan berkurusus.. hehee..
    bab makan tu yang paling best tu..
    MC bidang terjun pun okay pe.. glamer jap.. ;)

    ReplyDelete
  7. saya kalau diberi tugas MC, selalunye MC dulu...hehehhe
    Syabas.

    ReplyDelete
  8. Saya bukan nak komen cuma nak tanya macam mana create imej seperti yang dipaparkan, macam jigsaw. TQ

    ReplyDelete
  9. eiffelz
    Nice to meet u...
    the trainers pun negotiable esp in matters of letting go lebih awal.. :P

    yonna bebot =)
    Aku gile nk jadik MC, sbab aku suke mencapap...hahaha
    tpi xde sore MC yang baik je laa...
    Huhu


    enchek camera
    bidang payung terjun je...

    Kujie
    err...tu ade kaitan dgn setting la kak, skg dah ok dah...
    kan???

    Neeza Shahril
    Hahaha, tak jadik MC pun dah glemer dah...mueheheh...
    makan tak best sgt kak, bese2 je...

    CikguZue
    saye mmg suke mencapap!

    xiiinam751, musafir denganMu
    takleh lawan akak laa...
    protokol2 ni sume hancus...

    alang
    akak, pakai software name: Photoscape...
    bleh download dari internet..
    free je...

    ReplyDelete
  10. minggu dpn aku pun kene'g kusus yang sama ngan ngko. tapi kat Ganu ler.

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png