It comes to an end...

Kursus Pengendalian Peralatan ICT
PPSMI fasa VI Sek. Rendah & Sek. Menengah
Negeri Selangor 2008


3 hari berlalu...
3 hari aku takde kat sini...
Rindu tak???:puteh_30:

Yeay....Dah habis da....Seronok, tapi sedih :pandaGeli_21:...All mixed up...
Seronok sebab dah habis, sedih sebab dah habis...Macam mane tu??? Konfius....
Seronok sebab sekali-skale dapat mixed up wif another teacher from another school...
And the thing that I will miss is their friendliness and kindness...:pandaGeli_09:All of it...All of the teachers aka Cikgu2 and Cikgi2 were being sooooooooo nice to me and each other...
No offence at all...And we help each other....
Kan???:puteh_4:

:pandaGeli_03:Terima kasih kepada penyedia fasiliti, SMTeknik Shah Alam for being our host for these 3 days...
Terima kasih kepada En Aminudin Shoib and En Wan Kamaruzzaman for attending and served us and entertaining all of our 1001 antics...Haha...
Terima kasih kepada semua Cikgu2 and Cikgi2 yang terlibat (30 orang kesemuanya) daripada PPD Petaling Perdana yang sama2 mengikuti kursus ini...


The course name is Kursus Pengendalian Peralatan ICT PPSMI fasa VI Sek. Rendah & Sek. Menengah Negeri Selangor 2008.


Makan time...Jemput semuaa...

Cikgu Sue (tudung biru) pura2 rajin...heheh....

The trainer.
(sorry for this blurr pics...Almaklum...Gambar curik...hehe...)
His name is En Aminudin Shoib and we used to call him En Amin je...
He was a wonderful teacher...His preserverence in teaching and delivering his job to us...

Bukan senang, sebab berhadapan dengan orang dewasa sgt2 berbeza kalau deal dengan budak2 hingusan...
Kami pun semuanya dan tua2 bangka dewasa, jadi lain caranya...:pandaGeli_34:

Kami semua datang dari latar belakang berbeza, tapi tujuannya sama...
Ada yang terpaksa datang, ada yang last minute baru tau, ada yang menggantikan ibu meletop beranak (aku le tuh...), ade yang ade basic sikit2 pasal ICT ni, ade yang takde basic langsung...
Dan macam2 lagi....

Roughly, selama short course 3 hari ni, banyak bende yang kami sedut...Heheh..
bergantung kepada kami untuk menyedut banyak ke sikit...
Makin "ranum" seseorang itu, makin kuranglah yang di sedut...
Heheh...
Ranum??

The range of age that came to the course is from 25 (aku le tu) to 40+....:pandaGeli_01:
Yang berpengalaman mengajar dari 3 bulan (aku le tu) hingga ke 23 tahun...

Dan aku sempat berjumpa dengan bekas cikgu aku di SK Seksyen 17 dulu, Cikgu Zanariah...
Dah lama tak jumpa, sekali jumpe dalam situasi yang sama, dulu aku murid, dier cikgu...
sekarang aku cikgu, dier cikgu...
Seronok dapat jumpe Cikgu Zanariah dan aku borak2 panjang tanya pasal cikgu itu dan ini yang pernah aku kenal dulu...
Dulu panggil cikgu, skrang panggil akak je...Heheh....

Err...Itu je la dulu...
Aku ade request pics snapped by En Amin during the course...
Bile aku dah dpt nanti, aku update...Bergambar...:pandaGeli_15:
Lagi menarik kan???

:pandaGeli_26:

8 Superb Comments!:

  1. update jgn tak update... nak tengok gambar gambar... hehehe


    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  2. ooo..dah abis ye
    sonoknya dpt makan-makan....hehehe

    ReplyDelete
  3. errr..ape kate ko tukaukan layout blog haku? hikhik
    rajin ngoh leeee

    ReplyDelete
  4. salam..rajinnya..saya entah bila la nak tukar apa yg patut..usang sungguh dh..ahaha

    ReplyDelete
  5. rajin nya cikgu BH...kalau cun it tak ape..kalau saya godek sana godek sini takut ade terhilang pulak

    ReplyDelete
  6. mOhD^.^rAz
    bangka kueh bingka je izzie..
    hehe..

    Adry
    baru je update ad...
    silela tgk...

    Kujie
    tak de besh mane pun makan...
    huhu...

    oRanGeLiLY
    aku ni bukan techie person..
    menggagau jugakla nak godek2 yg nih...


    arsaili
    huhu...
    template yg lame byk prob..
    yg ni kurangkan customize...
    kang jenuh nk repair balik..

    nordee
    tak cube tak tau kak..
    gamble je nih...

    ReplyDelete
  7. hahha
    bestnye dpt jumpa cgu lama smbil bersalam dgnnya dan berkata,'hye akak..'
    hahhaah

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png