Dear GB, we're done!

Semalam aku ade cite pasal buat mural kan?? Lengit jugak la semalam, sebab yang ngerjakan cuma aku dan Cikgu Z.E je....Sambil buat keje sambil berborak...Elok gak, kurang2 boleh kenal lebih rapat dengan colleague...
Kalau tak, even Cikgu Z.E duk meja sebelah aku, takde ruang dan peluang nak berborak cam semalam...At least sekarang aku dah tau la serba sket pasal Cikgu Z.E...
Okla tu... :mHihi:

Hari ni lebih bertuah...:mSmoking:
Sebab....sebabnya....dengan kehadiran angel2 dari kayangan manentah menolong kami untuk lebih cepat mengabiskan kerja...Huhu.


Terima kasih Tuhan!:puteh_2:


Kehadiran cikgi2 dari kayangan ni sekurang2nye memberikan seri lagi pada kami berdua...Kalau semalam kami berdua je buat keje nih, hari ni ade tambahan lagi 4..Huhu...
Idakle boring sgt hari ni...

Jenuh sebenarnya nak mengaler bende Allah nih...Dah le complicated, kalau silap sikit comot la hasilnya...
Tangan yang dok memegang palet tu naik cramp jugak laa...Sib baik ade assistant2 ini...Bukan 1, bukan 2 tapi sekali 4...:mGergaji:

Dah jumpe diorg2 ni sume, takmola lepaskan peluang berborak2 manje...Berkenal2an...Bukan selalu...kan???
:puteh_2:
Terima kaseh Tuhan, sekali lagi kerana memberikan aku peluang ini, untung2 bulih carik jodoh dari pertemuan pertama ni...(berangan la ko BH...)
Hehe...

Borak punye borak, bermula dengan bertanya nama (soalan stendet la ni) sampaila ke sekolah mane, belajar ape, asal...blablabla....:mLove:

Last2 baru tau yang dak 2 orang nih, Cikgu Zai dan Cikgu Ika junior aku kat KUSTEM dulu...Huhu...:puteh_8:
Patutlah mase aku pakai baju batik U dulu dorg nih cam staring semacam je...malu i taw , korang sume perhatikan i lame2:mPeluh:...hiks...

Dan dengan izin Tuhan, akhirnya siap...
Waa.....
Lawa ke??
Takle...Biase2 je...Tapi "sesuatu" la bagi tandas sekolah nih...



p/s: Kalau sempat aku update entry of went for shopping for raye...InsyaAllah...
:mRambut:

11 Superb Comments!:

  1. err..
    bosan nye buat ni hahha.
    tp nk buat cmne kan.
    takkan cekgu2 nk dok terbongkang kan hoho..

    nasib la para angel2 kayangan tolong korang.
    kalo x, mau beku tgn ko pegang palet tu :p

    ngeh2.

    err..
    ko nih..
    terpesong niat lak nk carik jodoh! hahaha

    ReplyDelete
  2. bestnya main cat sekali sekala..
    tapi since kena hati2 kalau tidak comot, memang cramp tangan tuh.. adussshhhhh...
    setiap kali pelajar cikgu nak masuk tandas, mesti dia terbayangkan muka cikgu yang encem tu hehee..

    ReplyDelete
  3. yOnnA
    beselaa..tapi idokla obvious sgt aku menggatal mase tuh...
    tp kalau tgk, antara aku ngn cikgu ZE tu, aku kurang menggatai berbanding dier...
    hehe..
    dier dah kawen tu..aku ni bujang...
    xde skil kut...

    Neeza Shahril
    woa...encem??idoklaa...bese2 je...
    terbayang mase masuk tandas??
    ni berat nih...heheh...

    ReplyDelete
  4. cikgu kayangan tu cikgu praktikum ke?

    mmg diaorg rajin2. kalau malas2 repot je kt GB. haha

    ReplyDelete
  5. wahhhhh rajin cikgu2 semua ek. hehe :)

    ReplyDelete
  6. Bagus bagus.. rajin rajin... dulu time sekolah aku tak reti buat benda mural mural ni... hahaha.. aku tolong tengok jer...

    Adry Sabry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  7. Wah..
    rajin betol cikgi2 tuh ek..
    t kalo ada kerja kosong..
    leh la suh diorang tolong gak :)

    ReplyDelete
  8. cikgu jawe
    huhu..dorg ni rajin sesagt...
    ade yg tak suh pun dorg nk tlg...
    xpe, aku bg can kalau dorg malas2....

    oRanGeLiLY
    sebab tandas ni tugasnye mulia...
    mane ade tmpt dlm dunia yang sanggup terima bende yang nak dibuang dari dalam sistem badan...
    btul tak aan??

    KNizam
    dorg saje nk tackle aku kut...
    tu yg tjk rajin tu sume...
    hheheheh...

    Adry
    tlg tgk takpe...
    jgn jadik yg satu ni dah le...ni dah le tlg tgk, tlg komen ngn kritik gile2...panas jugak laaa...

    mOhD^.^rAz
    KO order je zie...dorgni helpful sesgt...
    gtau je... :)

    ReplyDelete
  9. baguih...baguih...ri cikgu besar berkenan nih! He...he...Lepas ni sapa masuk tandas, mesti teringat Cekgu BH. Hu...hu...

    ReplyDelete
  10. xiiinam751, musafir denganMu
    Okla tu kalau masuk tandas je teringat kat saye, jgn mase meneran tu masih teringat kat saya udah lee...Heheh...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png