Minal Aidil Wal Faizin...

Sebelum aku start the entry, sebagai ingatan tulus ikhlas buat rakan2 yang sentiasa aku ingati dan sentiasa mendukung serta memberikan semangat sewaktu terik dan teduh...

:mSad:Jadi, kad maya ni, sebagai pengganti diri kepada rakan2 yang sentiasa di hati aku...
Terima kasih segalanya...
Dan silalah ambil...
Kepada yang berkenaan, anda dipersilakan untuk mengambilnya...Sile lah ye, jgn nak mengade2 nak malu2...:mHihi:



Abah Fateh //
Abah Najwa //
Adry Sabry //
Aerieff //
Ainsya //
Aj //
Aku Tak Sempurna //
Along Arman //
Amirah Amin //
Arsaili //
AzlieJonet //
b u n g a h a t i //
Bashrie //
BlogMenjerit //
Cabai Burung //
Cdeansly //
Cendawan Intim //
ChokiLala //
Cikgu APIS //
Cikgu BABA KHAYR //
Cikgu DAYAH //
Cikgu DENAN //
Cikgu FADZ //
Cikgu HAFIZ //
Cikgu IZZIE //
Cikgu JAWE //
Cikgu MUZEM //
Cikgu MYZY //
Cikgu NINIE //
Cikgu NORDEE //
Cikgu NUR'AIN //
Cikgu OODEN //
Cikgu PANJI //
Cikgu PUTERI EZZA //
Cikgu SHAM //
Cikgu SUE //
Cikgu TOKNABE //
Cikgu WIWEEN //
Cikgu YIEZ //
Cikgu YUSRI //
Cikgu ZUE //
Cikin //
Cinta Milo Ais //
CrazyBeautiful //
DeMalaysian
Ein Muncet //
En Me //
enchek.camera //
Extremist Thinker //
G.U.R.U BASHID //
GameMaster //
IbnMasir //
Ibu Kumbang //
Jack //JentayuTiara //
Jitegha Blogger //
JueLee //
Just Me
Kasawari //
Kamezaim //
KNizam Artwerk //
Kujie //
Kyora Kejora //
Laa Tahzan //
Lensa Lily //
Mae3third //
Maen //
Mama Ranggie //
Maya //
Menteil //
Mr AHFa
Nadia Yuna //
NeezaShahril //
Neorul87 //
OrangeLily Aan //
pB //
Pocket Rocket Man //
Pwincess Aja //
Razifembi //
Si Ilusif //
Si Kacak Suparjo //
smaelz83 //
Sultan //
t.a.t.a //
Teratak Mak Lang //
The Confused //
Vimmi Yasmin //
Yonna //
Zamz On The Blog //
Zonaku //

Kad ni tak seberapa pun, cuma aku berbesar hati nak bagi...Kepada yang dah bagi kat aku tuh, aku akan publish ye...
Terima kasih banyak2...Yang bagi kadi btul2 tu, terima kasih jugak ye...

Satu lagi, aku nak bagi aprisiasi terima kasih sekali lagi kepada mereka yang rasakan ade memberikan semangat kepada aku sepanjang waktu aku dirundung duka beberapa hari yang lepas...
Ucapan terima kasih ini utk kalian:



Terima kasih!

39 Superb Comments!:

  1. aku tak nak kad maya. aku nak kad betul :p

    ReplyDelete
  2. Tq cikgu BH. awak le org pertama bg kad maya kt aku raya kali nih. hihi

    ReplyDelete
  3. selit² sekeping kertas berqualiti tinggi cop kepala Agung...hehehehe

    Terimaaksih cikgu.....selamat malam cikgu...

    ReplyDelete
  4. hayad
    lor...
    amik je yg ni dulu..
    lain tahun, insyaAllah yg btul2...
    ok??
    ini je yg mmpu.. :P
    cikgu jawe
    Ye ke nih??

    ReplyDelete
  5. terima kaseh byk2!

    slmt hari raya juga buat cikgu..su mlm esok balik N9...

    semoga hari raya kali ini membawa lebih keberkatan...

    ReplyDelete
  6. Kujie
    Harapnye mmg la nk selit2 gitu..
    skg ni pun cuti tak bergaji lagi nih...
    bulan depan baru la xtermimpi2 lagi utk dpt gaji..
    :P

    ReplyDelete
  7. su
    oooo..su org nogori yo?
    tp ngaja kek sungai bosa??

    yelaa...jalan leklok ye...
    beraya sakan 10 hari... :)

    ReplyDelete
  8. thanks for the card cikgu.. saya dah letak dlm entry.. tajuk sama tp content dah update ngan cikgu punya kad

    ReplyDelete
  9. Terharunyaaaaa...terima kasih cikguuu..salam lebaran ya utk cikgu sekeluarga

    ReplyDelete
  10. terima kasih cikgu,maaf zahir dan batin..

    ReplyDelete
  11. thanks bro.. selamat ariraya maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  12. terima kasih atas kad itu, beserta dgn lagu2 raya....sungguh syahdu rasanye....

    ReplyDelete
  13. Salam Bro.. terima kasih di atas kad raya tu.. sungguh indah kad itu. itu
    saya pun amik kesempatan ucap selamat menyambut hari raya aidilfitri yang akan menjelang tak lama lagi...

    Maaf Zahir dan Batin..

    ReplyDelete
  14. teghima kasih cekgu:stail dak2 kecik ckap after class:

    ReplyDelete
  15. Shukran Ya Bani Hashim!
    Selamat HAri Raya, Salam buat bonda tersayang, semoga bersabar dengan kesakitan ini dan semoga sembuh segera.

    ReplyDelete
  16. te ri ma ka sih cik gu..... selamat hari raya buat anda sekeluarga, maaf lah kalau terkasar bahasa terguris rasa... kita insan biasa!

    eeehhhh nk salam nie kot2 dpt duit raya!

    ReplyDelete
  17. arigato gozaimas sensei..
    selamat hari raya.

    ReplyDelete
  18. hahahah.. kad raya jaaa??? duit raya?? heheheh..

    syukran jazilan ala kad.. :)

    ReplyDelete
  19. Salam cikgu,
    Terima Kasih bnyk2 yer..
    Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin..
    Aprisiasi Terima Kasih tu..terharu sy..
    hehe..
    Moga diberkati Allah selalu..

    ReplyDelete
  20. Salam cikgu, thanks atas e-card tu..sama2 la kita memohon kemaafan yer..selamat hari raya maaf zahir n batin.

    ReplyDelete
  21. terima kasih cikgu sudi bagi kad pada akak.. tapi kalau dapat kad betul lagi best :P

    selamat hari raya.. maaf zahir batin ya :)

    ReplyDelete
  22. Salam Aidilfitri,
    Maaf Zahir & Batin.

    Dari kami sekeluarga.

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum..terima kasih kerana sudi bagi kad raya..selamat menyambut hari raya aidilfitri..

    ReplyDelete
  24. salam cikgu. Terima kasih kad e-maya. Saya tak tersempat nak buat semua ini.

    Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  25. smaelz83
    dah bace dah...
    thanks for published it!

    Nazali Noor
    Abah, saye buat simple je...
    org nk terima saye dah cukup happy...

    mae
    en_me
    Sama-sama...Selamat Hari Raya, mzb!

    CikguZue
    toksahla sedih2 kak...
    kalau berpeluang, baliklah ke pangkuan keluarga di tanahair tercinta...

    ReplyDelete
  26. Kasawari
    ★cikin★
    xiiinam751,
    zonaku
    kuInaJentayutiara
    Sa-me-sa-me se-mu-a...
    se-la-mat ha-ri ra-ya se-mu-a...! :D

    ReplyDelete
  27. Syukran cikgu BH...
    Moga syawal nanti jadi pengikat bagi silaturrahim yg lebih kukuh...
    Selamat hari raya... maaf zahir batin...
    jua...
    SELAMAT PENGANTIN BARU!!(fitnah je ni... kih3)

    ReplyDelete
  28. Salam Jeghein,
    Thanks 4 ur appreciation although u deserve to have the supports at the moment. A friend in need is a friend indeed, right? :) Sentiasa percaya yg ujian & dugaan Allah adalah tanda kasih sayang & rahmat dariNya. Semoga kita tergolong di kalangan hamba2Nya yg diredhai.

    Terima kasih utk kad raya tu. Tp maaflah aku xsempat nak kasik. Pas raya aci tak?? Hehehe ;P btw, just wondering.. nape pas link 'Just Me' xde tanda '//' ye??? :-?

    ReplyDelete
  29. salamz...
    selamat hari raya...maaf zahir batin.. terima kasih e-card.. igt gak ko nak bg kad kat aku ek... sgt sgt berterima kasih...

    mcm mana pun kita...raikanlah aidilfitri dgn kesyukuran.. aku pun raya thn ni ada beza gak dgn raya-raya yg lepas... apapun, syukuri nikmat di aidilfitri.... dan singkap hikmah di setiap kejadian....

    wslm

    ReplyDelete
  30. t.a.t.a
    theconfused
    Ainsya
    BasH
    Neeza Shahril
    cendawanintim
    Kamezaimabahfateh


    Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin...
    Saya ikhlas nak bagi kawan2...tak luak pun duit nak bagi bende Allah ni... :P

    ReplyDelete
  31. KHAYR
    Saya pun dah kahwin, tp skg dude...(ni pun fitnah je...)
    selamat ari raye...

    - just me -
    Err..itu typo error je...
    xde ape2 kut... :D

    kapallayar
    kawan2 musti ingt kwn2 kan??
    err...
    btolla ape yg ko kate tu...
    kite bersyukur dgn ape yg kite ade...

    ReplyDelete
  32. kad raya ntuk ku xder ke??

    **sedeyh nye..HAHAHA

    ReplyDelete
  33. enchek camera
    aloloh....
    siannye...aku dah add...
    aku dah tmbh sbb ko ni kan baru aku add, jadi xdelaa...
    tp skg dah ade..
    jgn segan2 nak amik ye??

    ReplyDelete
  34. Terima kasih bebanyak ek... I'm proud to be your friend.. wa.. pic salam aidilfitri ni cikgu ke?? wa.. hensem woo.. mesti ramai peminat pompuan ni.. hehehe

    Adry @ http://www.adrysabry.com

    ReplyDelete
  35. Adry
    Im proud to be one of urs too...
    huhu...
    err...mmg pic aku, tp aku tgk bese je laa..
    xyah nak puji2, bodek...
    aku ni bese2 je...

    peminat pun xde... :P

    ReplyDelete
  36. apis17
    Sekiut tuannye...punye selipar! Hahahaha...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png