Maafkan saya, saya mengaku...

Ada lunch or dinner ape hari ni???
Dah fikir masak-masak ape yang nak dimasak untuk dimakan...
Atau yang kalau yg malas nak segera tu pi je makan kat restoran kegemaran cam William ke, Hajris Bistro ke, ape2 je laaa...

Dah fikir?? Kalau dah, aku ade sedikit cadangan hidangan untuk anda semua....
Tarra....!! ces, kunun2 suprise la nih....
Klik pada gambar untuk paparan lebih besar



Mixed vege salad for vegetarian...




Mushroom soup with crunchy crickets....
Hok ni leh cicah ngan garlic bread...



Superb Brainy Hotdog with bug's gravy
Nyum2....



Stewed maggot with chillies...

For western food cravers:
Sape2 yang suke western bleh la try hok ni.....



Spagetti bolognise with fresh worm...



Snake head chop with BBQ sauce...



Last but not least.....Italiano Pizza with baby mice...
Huhu....Yang ni elok utk sape yg nak ubat penyakit asma...



Dessert: Tiramisu with well-blended "raw" meat
Sedap nih....

Jadi, apa lagi....Jom Makan2!!!

**********************************************
p/s: Maafkan saya, saya mengaku...saya mengganggu selera makan anda yang pelahap dan tak hingat tu dan mengembangkan lagi tekak anda....
ampun ya!
Peace No War...Hehe...


13 Superb Comments!:

  1. hilang selera.. tapi lapaq.... idup kena makan~!!

    ReplyDelete
  2. uwek.... ilang selera nk makn tghari nie...

    ReplyDelete
  3. nyesalll datang sini tau.... seminggu tak nak datang. uwekk..

    ReplyDelete
  4. kak KuIna
    Lor...Ni saje2 je laaa..
    Jgn la muntah betul2...
    Ish3....

    Cikgu Panji
    Jgnla gitu...
    xkn pasal ni xmo dtg umah lagi...
    Len kali sye letak yg lebih dahsyat laa..
    Hiks...

    ReplyDelete
  5. oit..perli erk..pelahap xhengat ayat tuh mcm terkene aje..taule blog ku penoh ngan mamam

    ReplyDelete
  6. Aan
    Sape makan durian dier la yang kentut busyuk...
    Sape yg makan petai, mulut dierla yg bau longkang...
    heheh..

    ReplyDelete
  7. yekk..geli den tgk italian pizza yg ade baby tikus.siyes mau muntah.huhuhu

    ReplyDelete
  8. Sedap la wiween..
    Heheh..
    Rase anak tikus tu cam ko makan ayam chicken rice shop yg stim tu..
    Rasenye lebih kureng cemtu laaa..
    Hehehe...
    Sedap..

    ReplyDelete
  9. ceh..i don't care.. aan letak kat blog aan gambo makan shedap2 bior sume dtg theorangelily, xmo dtg sini. hahaha, gelak jahat.
    gurau ajer....

    ReplyDelete
  10. aan..
    kite pun gurau2 je yee...
    jgn ambik ati yee...
    saje gurau2, br mesra...
    Hehe...
    Jgn marah yee???

    ReplyDelete
  11. mak aihhh.. kembang tekak hambaa...
    arrrgghhhhhhhh..... geliiiiii!!!!!!!

    ReplyDelete
  12. uweeeeeeeeeeeeeeeeeeks.
    maap,mmg loya habes!
    heeee.

    kalo nk diet,harus la menatap pic2 ineh,
    hahaha.;D

    ReplyDelete
  13. AJA,
    lepas tgk pics nih sume...
    terus jadik bulimia...
    Naye...

    tp xpe, ko leh jadik cantek cam paris hilton..keding jee...
    Hehe...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png