Footsal?Futsal....??

Sejarah dalam idup aku...
Huhu....
Tak pernah-pernah....
Baru je semalam.....
Padahal bende nih dah lame dah..
Aku je yang outdated skit....
1ST TIME EVER NI....
Ahaha.....

Ni Ha, semalam....
Erm....Dak Ubai beriye-iye ngajak budak2 nih gi main futsal...
Actually, dat was the 2nd time....
The 1st time was unsucceded, sebab budak-budak, memangla takmo pi, so...
Yang datang pun berapa kerat je 1st day tu...
Nasib baik stgh jam jer....
Si Pyan dah pi semalam....dan yang dtg 6 kerat je....
Yang lain yang diajak, sume takmo pi....
Hampeh....Kebetulan mase tu ujan....


the 2nd day tu, barule ramai sket....
Ramaila ade mase tu...
Kalau nak disenaraikan.....(Cikgu-cikgu je sume nih)....
Kecik, Pyan, Mahapis, Paiz, Riz, Ubai, W.Rahmat, Isse, Kawan Ubai, Anile (bace a-ni-ley), sape lagi....Zahar, Pali, Syuk NewBoyz, GTB.....
Tu je laa....
Kitorg bertiga nih memang slow sket, sampai court pon lambat...
Sebabnya jalan jem tak hingat sebab org sume sebok Q nak beli minyak subsidi utk kali terakhir...
Aku wat derk je pasal nak tuang minyak ni, malas pikir....

Alkisah sebab dah terlalu 'LAME' tak bersenam.....
Ni la sebabnye....
Aku yang paling kejap main...2 game jer...
2nd game tu dah surrender...
dah macam-macam rase, nak muntah, berpinar-pinar...
Semput...
Semua laaa...Last-last mintak substitute ngn org lain sampai ke sudah tak main-main semule...
Si Ubai dokla push suh main lagi...
Tapi aku dah tak boleh gi dah...
Sudahnye main pose-pose fake je kat court huhu...
Hampes, stamina giler low....

Sampai-sampai je depa dah start main...
Aksi di court...Dorg nih bukan pandai sgt pun main...
Lebih kurang aku je....Huhuh.....
Ye la tu....

Beberapa candid yang natural dan unnatural...
Kene perati btul-btul nih yang mane btol.... yang mane lakunan semata-mate...
Gambar hok ni mase dah habis main....
Dah lotih dah sumer....Flat...


Sesi warming down.....Sume kekejungan, tak larat dah nih....
AKSI SANG KECIK

Ni la player of the nite...Kecik!!!
Oklaaa...
Inilah kisah Bakal-bakal Cikgu yang dah tak fit...
Hampes....

************************************************
p/s: Credit to Ubai aka CHeMat for organizing all these...



2 Superb Comments!:

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png