Farewell Picnic - Hutan Lipur Kanching, Rawang.

Bersempena dengan berakhirnya "penderitaan" kami sepanjang hampir 11 bulan di IPTeknik ni, kunun-kunun kami terasa nak release segala-galanya di sini. Heheh...

Rase-rasenye cam nak spend mase-mase dan saat-saat terakhir la dengan member satu course...
Dan untuk tujuan itu, kami dah berbincang nak buat piknik manje-manje kat Hutan Lipur Kanching...
Actually, kali terakhir aku jejakkan kaki kat sane hampir 15 tahun lepas...
Sesampainye kami ke sane, kenangan zaman kanak-kanak tu flashback balik...
Teringat nostalgia dolu-dolu....Syahduu nih....
Se-gi alasan nak buat piknik ni adalah untuk merapatkan lagi silaturrahim dengan cozmate...
Dan mungkin nak puaskan hati sebab dok envy ngan dak course lain yang dah buat awal-awal buat gathering cenggini...
Takmo kalah, jadi kene buat laa...Besides its fun reason....

Untuk makanan piknik tu, memasing dah pakat bawak bekalan memasing....
Ade yang bawak buah-buah, sandwiches, ayak, BBQ....
Tu yang besh tu....
Yang bawak badan pun ade gak...Huhu, tapi tak kisah laaa...
Janji datang...Tu lebih penting....Kan??

Kehadiran CikguCikgi :
BaniHassim, Mahpis, Pyan, Paiz, Nazry, Ubai, Nick, Dar, Dzila, Rina, Sue, Mas and Iejhan...Khairol (latecomer nih, ingat tak datang....)

Ketakhadiran Cikgi :
Kak Nor, Susan...(They got their own excuses...)

Mari berB*B*Kiu......Huhu.....


Jemput makang kawang-kawang....

Pose sakang berok-berok nih....Hehehe....

Jamal dengan aksi sexy-nye.....Hikshiks....
Kontrol sket pewot memasing...Ahaks...

Aksi separa bugil tepi kolam renang....Heheh...

Pose manje terakhir gegadis KPLI Sains....Huhu...
Gadis lagi ke ko Pn Sue....??Huhu...


Keseronokan, kesyiokan mandimande air terjun tak terkate....
Kalau bulih, takmo balik...Nak duk sane, tapi PAPA Ubai dah ajak balik....
Sepanjang beberapa jam kami berada di air terjun tu, sikit sebanyak ade la bende yang dapat dikongsi...Kongsi ape???Adelaa....
Seronok, dan keseronokan kami berakhir kire-kire jam 5 petang...
Paham-paham je la kalau dah pi air terjun, memang tak lepas dengan aksi manje couple dalam air...Hampes, find a room laa....
PAPA Ubai siap record aksi manje dema...Opss...Pecah lubong....Huhu...
Tapi rakaman tu P&C laaa...Hehe...

Kepulangan kami disambut dengan gerombolan ketek-ketek aka munyit-munyit lapor...
Almaklumlaa, dah petang-petang...
Mase tghari pun ade gak yang dok stalking, pastu curik makanan...
Kuang asam...

Kami balik ke rumah memasing dengan ukhuwah yang semakin erat...
InsyaAllah kalau ade umur, jumpe lagi....

**************************************************************
p/s: Thanx to everyone involved in the picnic...Tima Kaseh Daun Keladi....Thanks PAPA Ubai yang banyak bersusahpayah...






7 Superb Comments!:

  1. seronoknye dia...mandi2, makan2, sembang2...hehe

    ReplyDelete
  2. Memang seronok sesangat...
    Pulak tu ini the last time being together before masing2 bwk haluan masing-masing...
    Seday nih...

    ReplyDelete
  3. woushhh!! Gile beb bole gi mandi-manda :-D

    Hazren, reuniuon kat SMKASL, ada dengar cerita?

    ReplyDelete
  4. Ader dgr,semalam br aku terbacee...
    Esok rasenyer..
    Kat area Kalumpang.
    Celah mane??
    Ko gi ke??

    ReplyDelete
  5. cam ku kenal je semua cikgu cikgi yang kat dalam tu.. terutama sekali yg kat atas tuh.. paiz tak abih2 dengan rokok dia.. seronoknya jenjalan..

    pada cikgu yg pmpuan yg tak pakai tudung tu tak baik oy..tuhan marah.. hehe

    ReplyDelete
  6. Tu set-set ousmet demo la cikgu apis...
    Huhu...*wink*

    ReplyDelete
  7. aku pon kenal gak bebudak dalm gambar ni

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png