Selamat Pengantin Baru, Cikgu Su...

Selamat Pengantin Baru aku ucapkan untuk Cikgu Suria aka Su di atas pernikahan beliau yang baru dilangsungkan minggu lepas nih Pasir Mas, Kelantan bersama dengan suami tersayang...
Semoga Perkahwinan ini akan membawa lebih banyak rahmat dan nikmat di dalam melayari bahtera perkahwinan...



Bersama Suami Tersayang...

Semoga Bahagia sehingga ke Akhir Hayat..InsyaAllah...

**************************************
p/s: Lepas ni boleh cepat2 dapat baby....Huhu...
Posting pun dah nak dekat dah....


Posted by Picasa

Comments

  1. Cantik gambar tu....edit lagi yyek da rest tu...hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

Popular Posts