Sport's Day Discovery aka Rumah Hijau Parade...The preparation....


Kak Atie jenuh memekapkan dak Zailin selaku Cheeky Girl; the spanduk bearer...The final product, satisfied guaranteed...


Dak-dak ni before being make-up to be the alien army.....


Proud to be one of MASTERMIND of the parade...Miss ya!



The after products....Mission accomplished....The Alien Army Parade....
The parade was really suffered for them, sebab mase tu cuaca tengah terik tak hingat...
Dengan costume baju hujan yang takde space utk kulit nak bernafas...
Belum sempat habis dak2 rumah aku nih dah surrender dah...
Sume tak tahan punye....
Last-last belum habis perbarisan dan mengaruk sume nak bukak baju ujan nih...
I was pitied them a lot, and pujuk dorg suh bertahan sampai habis perbarisan, tapi half way depa dan merengek nak bukak...
Lastly sume dah barai before the end of the perbarisan...
Nasib baiklah markah dah diambil...
And maybe sebab dorg nih jalan bersepah, tak berapa nak kemas dlm keadaan panas cemtu...
Last result, we got the 2nd place, with a sippi point with rumah BIRU...
Agak dissappointed, tapi takpe, Cikgu appreciated sangat2 students cekgu yang bertahan sampai markah diambil...
Even we had the 2nd place, hadiah langsung takdak...
Sian kat budak2 nih...
At least bagi la skit hadiah atas penatlelah depa nih...
Tapi takpe, Rumah Hijau, tahun depan kite try lagi ek...
Viva Rumah Hijau....!!!

*******************************************************
p/s: Salute la kat Syahmi selaku ketua platun and Ahmat Azman yang jadik mascot angkasawan yang kool dengan costumenyer....

Posted by Picasa



2 Superb Comments!:

  1. sian dak2 nie...
    takkan tmpt kedua takder hadiah?
    kiterorang kasik hadiah utk sumer umah...
    hampers ikot kemenangan...ada hampers besar..ada hampers kecik..

    aku jaga bahagian hadiah.. sbb tuh la aku pastikan sumer orang dapat hadiah..
    sbb aku nie kesian kat bebudak..
    even perhiasan umah pun..aku kasik hadiah...
    hehehehe.... aku siap tambah ngan duit sendiri..sbb bajet ter-lari..
    patut hadiah diberi la...kan?

    ReplyDelete
  2. Itu la pasal...Sian kat dak2 nih..
    At least hadiah hamper makanan ke, hadiah bodo2 pun, kurang2 ader...
    Hampes btui...
    Kalau aku tau takdak hadiah, aku rela tambah duit sendiri kasik hadiah...
    Takpe, maybe lain kalu kot...
    Tpt kedua just announce je name..
    Tak patut...
    Boleh improve lagi...SK Bangi..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png