Bosan...

Bosan sungguh sekarang ni...
Kat maktab banyak pulek aktiviti yang membusankan...
Bukan ape, ni sebab kitorg yang ambilan Julai nih dah nak exam, buku hape pun blum bace lagi...
Dengan ceramah itu dan ini, semua nak kene attend..
Sebab bende-bende attendance di ambik...

La ni pun ade Ceramah Pergigian untuk semua KPLI...
Malasnye...Tapi kadang-kadang pikir balik kalau tak pi cam bersalah pulak...
Entah laaa...
Minggu depan ader seminar pendidikan, ade pameran ABM, ade itu, ade ini...
Macam-macam ade...
Dah malas nak melayan sume tu....


Dan sepanjang minggu-minggu terakhir ni, terasa pulak sunyinye...
Masing-masing dah bawak haluan masing-masing...
Dah tak macam dulu...
Lepas nih ader slot bengkel pulak, berkenaan dengan gigi ni laa...
Malaslaa nak layan....

Semalam ade pemeriksaan gigi, dan seperti dijangka memang aku ade la gigi yang spoil yang menunggu mase untuk dicabut...
Tadi baru je analisis dan majoriti budak2 KPLI nih, purata gigi yang sepatutnya dicabut adalah sebanyak 4 batang gigi seorang...Untuk yang berkenaan je laaa....
Dan aku salah seorang daripadanya...

Hari ni punye ceramah pun kitorg skip2, tak masuk dewan...
Nak masuk guane, sesak cenggitu...
Buat kat dewan kuliah mane nak muat...Celah mane nak duduk...
Jumaat ni ader presentation sitkom...
And budak2 kumpulan aku, Science, Math1, Math2 dah pakat2 takmo datang...
Lantak...
Tengok je laa...
Pendek kate, sekarang nih memang tengah busan laa....

Hampes!!!


 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png