SK Bangi...Merentas Desa...Really!

Rabu yang lepas SK Bangi ni adakan sesi pengenalan trek untuk merentas desa Sabtu akan datang (lagi 2 minggu)...
Dan kami cekgus pelatih nih disuruh jugak la join the club...
Tapi alkisahnye maleh nak tukar2 baju, just tunjuk muke, sebab nak tukar baju leceh la pulak...
Takpe Cikgu of the year ade handle function tu, kami yang still "green" nih dok observe je laa...
Mase tu aku; Cekgu BH ngan Cekgu Kecik je yang turun, member lain sume ade klas...
Ingat nak turun skali tgk trek, biler nak kuarkan kereta, dah kene block...
Last2 balik ke staff room balik..Hahaha..


Dorg nih pantang tgk kamera...ade je yang nak pose...


Hok nih tgh warm-up instructed by Cikgu of The Year...Luckily we had him...


Aku jadik Cekgu umah Hijau...Go Hijau..Go Hijau...Yeyeyeye!!!


Asyik tayang armpits jerr...!!
Posted by Picasa

0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png