Lotih Den Komeh Umah...

Semalam saje2 la...sebab minggu depan punye depan dah nak kene praktikum kat SK Bangi...
Kami pun berduyun2 la berempat dengan memember semua pi kemas umah yang kami bakal sewa tu...
Bak kate Eja, umah kitorg tu tak lawa..Tak lawa pun tak lawa laa...Janji boleh beribadah sudeh!Huhu...
Kami berjanji la nak pi jupe kat Bangi nih dalam kol 11...Tapi alkisah aku nih yang kunun2 macam tau la jalan dalam nak ke Bangi, last2 tak berapa nak tau pulak jalan nak ke sana...
Si kecik nak ikut jalan yang previous yang mmg dah tau...aku pulak nak ikut jalan yang kunun2 aku tau...
Sekali entah ke mane aku pi...
Janji nak jumpe kol 11, jadi kol 12 lebih...
Si Khairul dah sampai lame dah...So, berjanggut la dier tunggu...
Dah setelkan sumer dengan Pakcik Azhar yang jadi middle man dengan tuan rumah, kami dapat kunci dan masuk umah...
Rumah dah lame tinggal almaklum je laaa...
Terus beli penyapu ngan mop settel kan kemas umah...just sapu2 je sebab paip takde air sebab meter kat luar rumah nak kene kiben ngan mat pet kot...
Hampeh tol...!


Dak 2 ekor nih berlakon jer sebab nak masuk gambar..bukan buat ape pun! Hehe...


Yang ni memang buat keje betul2...Berat tu rak tv tu..huhu...


Ni bilik ke-3 kat umah tu...Bilik paling semak sekali....Pian tu macam ye-ye jer ngemas...Huhu


Tapi dak yang baju orennn tu memang sungguh2 buat keje...Keje2...

Dah siap2 kemas dalam kol 2 dan kebulur...Hujan pulak mase tu, and kami decide pi makan dulu laa...
Kami singgah makan di kedai mamak di Bandar Putra Mahkota...yumyum...tengah lapaq sumer sedap...
Then kami berkonvoi balik KL...
Aku menuju ke HUKM nak visit atuk yang tengah tak berapa nak sihat...
Posted by Picasa

0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png