Kembali Ke IPTeknik..

Hari ni hari sekolah bermula...
Maka, berakhirlah cuti kitorg sebab sekolah pun dah start..
Hari ni masuk kolej macam tak biase je...
Kekok...
Sebabnya lame dah cuti...

Malasnya...
Kalau ikut hati memang takmo pi kolej..
Ni pun kena perah otak balik mcm sebelum satu bulang setengah yang lepas...


Jumpe balik dengan coursemate...
Masing-masing ade cerita masing-masing...
Masing-masing tak berubah...
Masih seperti dulu..

Yang bezanya mungkin kalau yang dah beristeri yang tengah sarat mengandung sebelum nih dah selamat melahirkan baby..
Tahniah kat Cekgu Mahafis dapat baby boy yang dinamakan dengan nama yang cukup simple...Abdul Mutalib..

Tahniah pada Cekgu Sue yang baru bertunang...
Tahniah pada sesiapa yang mengecapi kebahagiaan semasa kita bercuti yang lepas...

Dah puas kelas...
Mase utk balik ke rumah...
Chiow!!

2 Superb Comments!:

  1. Selamat Kembali Ke Alam Persekolahan...
    Hahahaha...tension masok sekolah..
    krem otak~

    ReplyDelete
  2. Jangan tensen2 cikguReen...
    Motivated sket...Chaiyoo2...

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png