Panoramic SMKA Simpang Lima...Miss ya! Part 1


Main entrance


Our "playground" of all activities...


The inspiring Taman Sumber Sains...Rindu nak lepak sane lagik...


Saujana Mata Memandang...Very Nostalgic!
Posted by Picasa

4 Superb Comments!:

  1. asalam,
    terkenang plak time sekolah dulu tengok gambar2 ni...
    ni gambar tahun bile?

    ReplyDelete
  2. Am anuar
    Gambar ni saye ciplakan dari website manentah...

    Memang skolah saye nih panoramic sgt..
    Tahum bile gambar nih, ade kat dlm gambar tu tarikhnye...
    Huhu...

    Saye ade gak koleksi gamabr skolah, tpi maleh nk upload...

    Awk ex-semkasel gak ke??

    ReplyDelete
  3. saya first batch science di situ. tingkatan 4 pada tahun 1995 dan ambil spm tahun 1996. hampir 80% berubah dari hari terakhir di sana.

    zamri mari mengaji tu sekelas dengan saya. tapi kalau nak dikira batch saya ni paling taiko sebab tu lepas pmr sekolah batal semua aktiviti lawatan ke luar. yang lelakinya lah.

    anyway, wish u all the best. because of you, i am a usefull man today.

    Cikgu Siti

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png