Kucing Bertuah!

Ni la budaknyer...
Ni la kuceng yang tinggal kat umah aku...

Before this we used to have 2 cats, but the younger ones have to be freed because he created lots of problems to the neighbourhood...
So, no other way than to discard him..
No choice...

So, this is the only cat left...
Introducing his name...Bobot...
I've wrote bout him before....and just want to explain why we used to called him "Kucing Bertuah.."
Sebabnyer kucing ni kucing yang mcm barang exhibition je kat umah aku nih...
U cannot touch him, pamper him...can't hold him...


Otherwise u'll get him scratched over you...
Dasar punyer kucing...

He's quite cute and nice to hold laaa, tapi nk pegang jgnler harap..
Tula kdg-kdg dah alang tak boleh nak pegang mmng sume pakat=pakat nak dera jer dier nih...
My brother mmg kalau dpt la pegang BOBOT nih, nahas...
Kalau tak lunyai, tak sah..
Hehe...

Even he's kind of tak kenang budi punye kucing, dier kucing yg baik laa...
Sebab even skrg ni tgh season mengawan nih, dier wat derk jer...
Macam tak ader ape berlaku...
The other kucing tu lain...
Masetgh mating season nih la dier naik biang..
Hampeh...Last2 sebab tak tahan buat prangai...
Buang je la option nyer...
Mu mom mmg quite sad at first tp skg dah ok...
BTW, BOBOT la yang jadi teman my mom especially sorang-sorang kat umah... :(

Mmg ader blessing in disguise la bela Bobot yang tak kenang budi nih... :p

0 Superb Comments!:

Post a Comment

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png