Yuk Softball Yuk!!!

Slideshow kat bawah nih adalah antara shot2 yang diambil ketika kami merasai keseronokan bermain sofbol. Sebelum ni cume biase main rounders jer, skang nih nak merasa main sofbol, cume rules dier agak mengelirukan...Erm...Main bende nih musti sumer nak menang kan??? Kalau tak menang nak jugek menang..Bertekak jugak la sebab nak menegakkan benang yang basah..Hahaha....Miss Li yang jadi referee haritu je yang masak dengan rules and regulations in softball...Lantakla, kite hayun jer bat....
Mase nih la nak merasa pakai glove baseball yang kadang2 tak berapa nak masuk/muat kat tangan sendiri...Blasah je....jom kiter Sofball!!!



1 Superb Comments!:

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png