Maafkan Saya. Janji akan tetap ditepati.

Salam.
Post ringkas.
Saya ada contest yang dah berakhir beberapa minggu yang lalu.
Tapi saya tak berkesempatan nak cari pemenang....calonnya dah ada.

Maafkan saya.
Saya akan buat. Tapi belum dalam masa terdekat ni.
Mungkin masa cuti panjang Raya Cina nanti.
Lagi pun saya tak ke mana-mana pun cuti ni.
Takde orang nak bawak.... -__-

Tunggu naa....
Nanti saya umumkan....
Maaf sekali lagi.

6 Superb Comments!:

  1. biasalah...sibuk dgn kerja membatas seseorang tu nak buat bnda lain...
    saya pon baru masuk intern dah jarang dpt online..

    ReplyDelete
  2. tu la.. dok tengok gak dlm senarai bloglist saya... 3 minggu cikgu x uodate entry...

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png