Pakai Macam Biasa, Faedah Luar Biasa - Tone Plus.

Siapa bukan pengguna telefon bimbit kat sini? Sila angkat tangan!

Takde yang angkat tangan? Maksudnya, semua adalah pengguna telefon bimbit!
Pengguna talian pra-bayar atau pasca bayar (bil)?
Ramai lagi pra-bayar ke ramai pasca bayar?

Tak kiralah anda di sebelah mana, saya nak memperkenalkan satu plan talian prabayar yang pastinya memberikan faedah kepada anda.

Program ini dipanggil, Tone Plus (TP).

Sebelum ni, kita anggap telefon bimbit dan talian yang kita ada sekarang sebagai liabiliti (tanggungan/beban).
Tapi lepas anda menyertai Tone Plus ini, anda akan tukarkannya menjadi aset.
  Melalui kaedah kami, anda pakai seperti biasa, dan anda dapat "SESUATU" dari APA YANG ANDA GUNA.

Nak tau?

Dengan penggunaan minimum bulanan sebanyak RM30, anda akan mendapat "SESUATU".

Selain itu, selepas menyertai kami, dengan KOS yang MAMPU MILIK, ada lagi kelebihan yang akan anda perolehi.

Nak tau tak?

Promosi Tone Plus terkini. 
Menarik....!

Sekiranya berminat utk promosi bisnes TP anda secara online, sila layari pautan berikut:
dan daftar di sini. 
Satu laman web replika dan bahan iklan promosi akan diberikan untuk memudahkan perniagaan anda. 
Daftar percuma sekarang di http://www.MyTonePlus.com/banihassim
Sila layari link yang disertakan untuk tahu lebih lanjut.
Terima kasih kerana membaca... :)




19 Superb Comments!:

  1. First time rasanya baca pasal ni..
    Anyway thanks for the info
    Salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal... :)
      Sebenarnya ni skim prabayar talian...
      kita pakai sendiri, kita akan dpt sesuatu...
      boleh baca dr link tu....sy tlg promote je ni....

      Delete
  2. Menarik info ni.. nak juga try nanti...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. just daftar ja terus dpt la..pas2 topap ja bulan2

      Delete
    2. ada byk lg kelebihan lain.....entri tu esok akan keluar...boleh baca dulu....
      skrg pkai line ke prepaid?

      Delete
    3. student ja..mampu guna prepaid ja...hihihi

      Delete
    4. jadi, plan Toen Plus ni mungkin sesuai dengan Zarul Farhana....
      Ada byk kelebihan dan bonusnya....
      kalau senang2 boleh baca kat sini....
      apepun terpulang pada empunya diri :)

      Delete
    5. Zarul..dah keje nanti boleh lah BETUKAR!!!!

      Delete
  4. makin banyak sekarang syarikat telco..harap akan berikan persaingan sihat

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni sebenar Pelan tambahbaik untuk Tune Talk.
      Lebih faedah untuk duit yg dibayar....
      kalau nak tau lebih lanjut semua ada di link tuu...
      sy tolong promote je...

      btw, tq dtg jengah belog sy ni.. :)

      Delete
  5. terima kasih di atas perkongsian ni..pertama kali dengar

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png