Superheroes Mobiles....So Cute!

Ini dah semacam kegilaan. Gila mengumpul benda cinoni dan comel cemni.
Perasaan seronok tu Tuhan je yang tahu.
Nak assemble benda ni ada agak tricky dan kena sangat berhati-hati takut-takut ada parts yang cicir.
Dan akhirnya, selamat dipasang semuanya.....

Sebenarnya, hobi ni dah lama. Dan pernah aku buat gila masa dok kumpul koleksi lego Ferrari Shell.
Beli minyak minimum RM 30, dapatlah beli koleksi tu dengan harga RM 9.90 kalau tak silap.
Benda tu keluar secara berkala, dan ada masa aku teralpa dan ter-miss model.
Jenuhlah bertanya kengkawan yang dok kumpul benda yang sama, SERATA MALAYSIA!
Dan, malangnya SATU MALAYSIA OUT OF STOCK! Gila!


Aku ikhtiar jugak drive dari satu stesen ke stesen Shell serata Shah Alam ni, menganjur ke Puncak Alam, sempadan ke Kuala Selangor, patah balik ke arah Banting sampai lah ke Seremban!
Gila!
 Dan, tu pon tak jumpa....
Entah camane bila dok publish "kegilaan" mencari benda ni tak berjumpa dalam FB, selang beberapa minggu ade pulak re-distribution benda tu, tapi kat negeri lain. Jenuh, jenuh....  

Ok lah, yang tu nanti aku tunjuk. Sekarang ni layan koleksi Superheroes & Mobiles ni dulu.
Beli di GM je, beberapa bulan lepas. Baru sekarang nak assemble sebab cuti sekolah.
Cuti banyak kot...huhu.

Batman and Spaceship....
 
Batman pakai baju Robin dengan mobile nya...
 
Batman and On Water Ski...
 
Abam Superman dengan Kryptonite-nya...
 
Abam Wolworine....aummmm!
 
Batman dan Motornya....
 
Abam Spidey pun ada mobile....
 
Batman apentah....
 
The figures in boxes before being assembled.... 

Kbai.

5 Superb Comments!:

  1. brp rm ni..ada jual kat mana2 ke..anak akak mesti suka ni..

    ReplyDelete
  2. Kak Ayu Ismail
    Benda ni carik kat GM Klang tu mmg banyak....

    deq noor
    demi hobi, semua pun sanggup!

    Aretikz
    tgklaaa tuan dia..smart gak...hehehe

    ReplyDelete
  3. baru perasan jawapan di sini...hehhe..in sha Allah satu hari kena terjah GM Klang lak

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png