Road Run Rehearsal....Lari lari, kita larii....

Jumaat lepas.
Mereka raptai untuk merentas desa yang di-rename-kan menjadi Road Run.
Dari kecik sampai ke tua ni, mmg ni antara aktiviti skolah aku paling tak gemar.
Tak pernahnya nak dpt tempat langsung.
dasar pelajar kurang aktif aka lembik....hahaha


Teringat.
Pernah sekali buat2 eksiden untuk elak dari terus berlari. Nak curik tulang la konon....


Seingat aku, time tu darjah 4 kut. Bersesak2 masa pelepasan, tolak2 akhirnya aku buat2 jatuh, dan luka betul2, kat muka lak tu...sib baik tak cacat kekal. Hahaha...
Padan muka ko BH...

Ini ade albumnya, just klik link untuk layan foto2nya ya donk!
Album Road Run Rehearsal 2012 (Facebook)

Oke y'all...
Itu sahaja.
Selamat berSEKOLAH GANTI bagi kebanyakan dari sekolah di Malaysia nih...!
:)


1 Superb Comments!:

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png