Tasik Shah Alam Cruise.... :)


 Welcome to TSA Cruise...




Cik Fyza...

Pandai adik2 ni ikut arahan abang...hehehe




Jambatan + Masjid Biru...

Saja jalan2 naik cruise....murah adjer....

The other passengers...


Model tetap dan berpencen serta tak berbayar....huhuhu
Posted by Picasa

8 Superb Comments!:

  1. Berapa bayaran nak naik cruise tu?

    Sampan tempat model tetap dan berpencen bergaya tu telah digunakan oleh Adam utk tempat makan hehehe

    ReplyDelete
  2. Yunus Badawi
    hmm, utk "cruise" ni murah je YB, kanak2 FOC je, utk dewasa sorg RM5...

    slalu la dtg sini ek?
    ade mse bleh la naik "cruise" nih...hihihi

    ReplyDelete
  3. macam best...xpernah cuba lg walaupun anak kelahiran s'gor

    ReplyDelete
  4. vahhh bestnyerr jalan2 tasik kanns.. ehehe

    ReplyDelete
  5. Salam Cekgu BH,

    Ape kabo? Sehat? Lame rasenye tak jengah ke sini.. Jenuh juge nak ingat URL blog cikgu ni, sejak saye stop blogging jap setahun yang lalu.. Happy working cekgu!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Cekgu BH
    kakpinat rasa nak cuba lah..cuti sekolah ni anak-anak kat rumah dah tak tentu arah keboringan..

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png