Routine Weekend: Senamrobik @ Dataran Shah Alam

Antara wishlist berangan aku kalau2 aku memiliki DSLR ini ialah menembak kat tempat selalu aku and BFF aku abiskan waktu weekend kami. Agak awal, kami turun ke Dataran Shah Alam paling awal 7.30 pagi, paling lambat adela dekat2 pukul 8 pagi.

Tapi dah dekat 2 tahun lebih kami join senamrobik free kat sini, kami dah dikira sebagai Senior la..hehehe. Instructor ni seingat aku tak pernah menjelakkan kami la. Di antara kami ada jugak kakak2 senior and abang2 senior yang memang dah agak lama kat sini.

Tapi utk sesi kali ni, aku ponteng la skali sebab ade misi yang nak dipenuhi; menembak... :)

the instructor, so far...soooo goood!


Come on ! Berusahalah....


PA System nadi utama....kalau takde, maka takdelah senamtobik itu...

Adik2 manis pun adaa....amma!

One of the steps....

Si cilik ni pun takmo ketinggalan...rajin adik bangun pagi yea...

Kepenatan....



So, warga Shah Alam yang agak malas dan jarang bersenam, ape kata kite rajin2kan diri, AMALKAN GAYA HIDUP SIHAT, BERSENAMLAH...AYUH! hehehe...poyo ;-)
Posted by Picasa

11 Superb Comments!:

  1. senamrobik? suka senamrobik, suka tgok jer..

    ReplyDelete
  2. hani@debumelukut
    tak aci la tgk je...join la skali...huhuh

    ReplyDelete
  3. Mus
    join je la...main2 pun takpe..
    meh la , meh laa...huhuhu

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak exercise ni.... Tengok macam best, tapi jauhnya nak gi

    ReplyDelete
  5. a kl citizen
    hmm...kalau xdpt dtg sini, depan tv pun boleh kak...
    pasang je lagu poco2...hehe

    ReplyDelete
  6. wahhh snap dgn dslr? cayalah! hehehe!

    jom jenguk blog baru tice! yg lama da delete..huhu!

    ReplyDelete
  7. tice su
    hehehe....bru blajar je dslr nih.
    byk lg kene explore..

    dah ade belog bru, patut la xupdate kat bloglist aku...

    ReplyDelete
  8. wah! best best best..

    maza pun nak try gak ler.. mau gelek2 pinggang yg dah lama tak derk ni.. ahaks..

    ReplyDelete
  9. maza
    hehehe...lps ni msti ade blk pinggang yg ilang tuu...hehehe
    jom la join...

    ReplyDelete
  10. salam...macam best jezzzz...nak join boleh tak???? sbb berat badan dah naik lor....
    ade sebarang pembayaran yang dikenakan???
    jadual???
    sebarang maklumbalas harap dapat emel : fauzeemk@proton.com or contact saya : 017-2591310

    ReplyDelete

Terima kasih atas kunjungan

Tinggalkan komen?

 

KRIK KRIK KRIK...

10 Terbaik !

Ads

TONE PLUS

 photo BANNERCONTESTSMALL.png